Νίκη και πρόκριση στο κύπελλο για Αστέρα στη Γραμματικού

Με το δεξί ξεκίνησε τις φετινές αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Αστέρας, επικρατώντας εκτός έδρας του Αχιλλέα Γραμματικού με σκορ 0-2, για τον α' γύρο του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ.Ν. Αιτ/νίας.

Ο αγώνας διεξήχθη την Κυριακή 23/9, το απόγευμα, στο γήπεδο της Γραμματικούς, με την ομάδα μας να πραγματοποιεί πολύ καλή εμφάνιση και το τελικό σκορ να αδικεί του Αστέρα. 

Ο Αστέρας παρουσιάστηκε δυνατός σε όλες του τις γραμμές του γηπέδου και δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα να την απειλήσει καθ΄ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Μάλιστα, εκτός από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε, αστόχησε σε πέναλτι και έδειξε ότι είναι έτοιμη για το νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει σε δύο εβδομάδες. 

Ο Αστέρας μπαίνοντας αποφασισμένος από το 1', δημιούργησε τις προϋποθέσεις για νίκη, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο εικοσάλεπτο. Μετά έλεγξε τον ρυθμό και πήγε στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ του.

6' Ωραία προσπάθεια του Κουτρουμάνη έξω από την περιοχή της Γραμματικού, το σουτ που επιχείρησε έφυγε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

11' ΓΚΟΛ, με τον Φτούλη, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά από κοντά, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μυριούνη και πρώτη κεφαλιά του Φούντα για το 0-1.

13' Κόρνερ για τη Γραμματικού, από το ύψος της μικρής περιοχής, κεφαλιά του παίχτη της Γραμματικούς πέρασε μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χολέβα.

17' ΓΚΟΛ για τον Αστέρα, ωραία πάσα του Μυριούνη στον Μωραϊτη, έξω από την περιοχή, με δυνατό ευθύβολο σουτ, έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του τερματοφύλακα και έγραψε το 0-2 .

19' Ωραίο σουτ του επιθετικού της Γραμματικούς έξω από την περιοχή, απέκρουσε με εκτίναξη ο Χολέβας σε κόρνερ, αφού πρώτα η μπάλα χτύπησε στην πάνω πλευρά του οριζοντίου δοκαριού.

25' Ευκαιρία για τον Αστέρα, σουτ του Μυριούνη απέκρουσε ο τερματοφύλακας σταθερά. 

Από το 25' έως το 40' έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, με παιχνίδι κέντρου και με καμία ομάδα να δημιουργεί ευκαιρία για γκολ.

42' Τελευταία ευκαιρία του α' ημιχρόνου, για την Γραμματικού, όταν σε επικίνδυνη σέντρα που έγινε από αριστερά, δεν βρέθηκε κάποιος ποδοσφαιριστής του Αστέρα να απομακρύνει ούτε επιθετικός της Γραμματικούς και πέρασε μόλις άουτ.

Στο β' ημίχρονο μία ομάδα κυριάρχησε στο γήπεδο. Ο Αστέρας, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες, ελέγχοντας τον χώρο του κέντρου και κλείνοντας όλους τους διαδρόμους στην άμυνα.

51΄ Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Γραμματικού, όταν σε συρτή πλάγια σέντρα από δεξιά, μόνος του ο επιθετικός της Γραμματικούς, δεν βρήκε το σουτ και πέρασε άουτ.

53' ΠΕΝΑΛΤΥ για τον Αστέρα, που κέρδισε ο Μπαλαμπάνης αλλά εκτέλεσε άστοχα ο Φούντας, αποκρούοντας ο τερματοφύλακας στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ.

55' Πεντακάθαρο γκολ του Φτούλη με κεφαλιά, από σέντρα- φάουλ του Διαμμαντόπουλου, ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφ-σάιντ.

60' Νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα, ο Κουτρουμάνης από αριστερά, αφού ταλαιπώρησε το μπακ της Γραμματικούς, έβγαλε σέντρα πάρε-βάλε στο ύψος της μικρής περιοχής αλλά η κεφαλιά του Σχώρη, απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Γραμματικούς.

64' Σουτ του Στάθη έξω από την μεγάλη περιοχή, μόλις άουτ.

71' Φοβερή προσποίηση-ντρίπλα του Στάθη, βγήκε πλάγια αριστερά μόνος με τον τερματοφύλακα, αλλά το σουτ αποκρούστηκε σε κόρνερ.

82' Ευκαιρία για την Γραμματικού, σε τετ-α-τετ του επιθετικού, έγκαιρα και έγκυρα απομάκρυνε αρχικά τον κίνδυνο ο Χολέβας και στη συνέχεια οι αμυντικοί του Αστέρα.

90' Στις καθυστερήσεις, ωραία κίνηση από αριστερά του Κουτρουμάνη, σέντρα στη περιοχή της Γραμματικούς, ο Στάθης έπιασε ένα φοβερό ευθύβολο σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ξυστά δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του ανήμπορου να αντιδράσει τερματοφύλακα της Γραμματικούς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ (Γιάννης Ντζιβανάκης) Χολέβας, Σχώρης, Τσιριμώκος, Παπαδάτος, Διαμαντόπουλος, Μπαλαμπάνης, (Σαλάπας), Μυριούνης, (Στάθης), Μωραϊτης, Φτούλης, (Γρηγοράκης), Κουτρουμάνης, Φούντας, (Χριστοδουλάτος).

Αναπληρωματικοί: Σταμάτης, Ιωάννου, Τσιρόγλου.

Πηγή

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr