Στον Όμηρο Νεοχωρίου το πρώτο εισιτήριο για τον φετινό τελικό του κυπέλλου Αιτ/νιας

Το πρώτο εισιτήριο που οδηγεί στον φετινό τελικό του Κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας 2018-2019 εξασμαλισε ο Όμηρος Νεοχωρίου που σήμερα Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου κέρδισε στο γήπεδο του Λουτρού τον τοπικό Αμβρακικό με σκορ 2-1.

Μόλις στο 5' ο Όμηρος προηγήθηκε όταν ο Νούλας εκτέλεσε κόρνερ και ο Καντάνης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 18' ο Ομηρος διπλασίασε τα τέρματά του όταν ο Νούλας επιχείρησε σουτ η μπάλα έφυγε από τα χέρια του τερματοφύλακα και ο Μανθόπουλος από κοντά την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 0-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου,

Ο Αμβρακικός στο 55' μείωσε με γκολ του Παγώνη σε 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

Ο Όμηρος τώρα περιμένει να μάθει την ομάδα με την οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη στον φετινό τελικό του κυπέλλου, η οποία θα προκύψει από το ζευγάρι ανάμεσα στον Απόλλων Θέρμου 1957 και την ΑΕ Μεσολογγίου, παιχνίδι το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 6 Μαρτίου ημέρα Τετάρτη στο γήπεδο του Θέρμου.

Διαιτητές της αναμέτρησης η κ.κ Γκιάφης, Σούζας και Λιακώνης.

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ (Κ. Λιανός): Αρμύρας, Διαμάντης (85' Σιαφάκας), Ζίγκηρης, Φονιάς, Παπανίκος, Καβαλλάρης (35' Μηλιάς), Παγώνης, Σαφάκας (70' Κοντός), Τσιούνης, Σπανός, Μασούρας (80' Νίκας)

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Γ. Ζήκος): Δουλιώτης, Θεοδωρίδης (75' Καβαλιέρης), Ματσίγκας, Μανθόπουλος, Τσώνης, Καντάνης (46' Νάκος), Μιχαηλίδης (88' Βαλτογιάννης), Τσίμπιτσης, Γκασούκας, Σεραφίγγγος (46' Βασιλάρης), Νούλας

Πηγή: www.olatagoal.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr