Πρόκριση στους «4» του κυπέλλου για τον Παναγρινιακό

Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΝΑ πήρε ο Παναγρινιακός, που κέρδισε στο EMILEON την ομάδα του Παναιτωλικού με σκορ 1 - 0.

Η ομάδα του Λάκη Παπαχρήστου είχε καλή εικόνα, στάθηκε πολύ καλά αμυντικά και βρήκε τις ευκαιρίες να απειλήσει και να σκοράρει στο 58΄ με το Βασιλόγιαννη.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησαν να απειλήσουν, όμως βρήκαν φάσεις κυρίως με μακρινά σουτ. Ο Παναγρινιακός είχε καλή αμυντική λειτουργία και κράτησε το μηδέν απειλώντας όμως ελάχιστα στο πρώτο μέρος.

Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ στο 58ο λεπτό. Λίγα δευτερόλεπτα μετά την είσοδό του στο παιχνίδι ο Βασιλάρης έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Κοντογιάννης έδιωξε και ο Βασιλόγιαννης με κοντινό πλασέ έκανε το 0 - 1.

Στη συνέχεια ο Παναγρινιακός δεν επέτρεψε στους αντιπάλους του να πλησιάσουν στην εστία του, ενώ στις αντεπιθέσεις δημιούργησε προϋποθέσεις ευκαιριών χωρίς να απειλήσει όμως. Αυτό το κατάφερε στο 82΄ σε στημένη φάση, όμως στο φάουλ του Γκόλια η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Το 0 - 1 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τον Παναγρινιακό να παίρνει την πρόκριση.

Στα αρνητικά το γεγονός ότι σε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, ο κόσμος ήταν ελάχιστος και ουσιαστικά έγινε μεταξύ συγγενών και φίλων, καθώς την ίδια ώρα υπήρχε ο αγώνας του Παναιτωλικού στη Λάρισα για το πρωτάθλημα της Super League.

Το φιλμ του αγώνα.

3΄ Εκτέλεση κόρνερ του Μπελεβώνη από αριστερά ο Κωνσταντόπουλος έκανε την προβολή και η μπάλα έφυγε άουτ.

7΄ Εκτέλεση φάουλ του Βασιλόγιαννη από αριστερά με πάσα στον Κλειτσίκα που έκανε το σουτ, με τη μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό.

16΄ Σουτ του Μούκα έξω από την περιοχή η μπάλα έφυγε άουτ.

17΄ Ο Μπελεβώνης κάνει ατομική ενέργεια, σουτάρει από το ύψος της περιοχής και αποκρούει ο Μπαλάφας.

21΄ Σουτ του Πανταζή έδιωξε σε κόρνερ ο Μπαλάφας.

28΄ Σέντρα του Καρατσόλη από δεξιά ο Σκόνδρας διεκδίκησε τη μπάλα, που έφτασε στο Μπελεβώνη, ο οποίος σούταρε λίγο πάνω από το δοκάρι.

47΄ Πάσα του Μπελεβώνη στον Καρατσόλη που έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και πέρασε κόρνερ.

58΄ Γκολ. Σουτ του Βασιλάρη μέσα από την περιοχή, ο Κοντογιάννης έδιωξε στην αριστερή γωνία και στην επαναφορά ο Βασιλόγιαννης από κοντά πλάσαρε κάνοντας το 0 - 1.

77΄ Πάσα του Βασιλόγιαννη στο Μπούρο που από καλή θέση έκανε το πλασέ, η μπάλα κόντραρε στο Ντούλια και μετά την απομάκρυνση αποδέκτης έγινε ο Βασιλάρης, που έκανε το σουτ και απέκρουσε ο Κοντογιάννης.

80΄ Σουτ του Σκιαδά η μπάλα έφυγε πάνω από το δοκάρι.

82΄ Εκτέλεση φάουλ του Γκόλια από αριστερά η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Κοντογιάννης, Παναγιωτίδης, Σαράκης (60΄ Φραγκούλης Ε.), Θεοδώρου, Κωνσταντόπουλος, Σκιαδάς, Σκόνδρας, Μούκα (53΄ Ντούκας), Πανταζής (79΄ Τρομπούκης), Μπελεβώνης, Καρατσόλης (66΄ Ντούλιας).

ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟΣ (Λάκης Παπαχρήστος): Μπαλάφας, Μπούρος, Καλοκαίρης (46΄ λ.τ. Γκόλιας), Ζαχαράκης, Φραγκούλης Α., Καντάνης, Κλειτσίκας (58΄ Βασιλάρης), Σαμψώνας, Κούσης (81΄ Ψηφής), Νάκος, Βασιλόγιαννης (89΄ Αντωνόπουλος).

Πηγή: websports.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr