Νίκη επί του Ναυπακτιακού και πρόκριση στο κύπελλο για τον Αμβρακικό Λουτρού (vid)

Εύκολα απόγευμα είχε η ομάδα του Λουτρού κερδίζοντας από το πρώτο τέταρτο τον Αστέρα με γκολ του Κοκκώνη με κεφαλιά και του Γώγα με σουτ εξ επαφής στη μικρή περιοχή.

Ο Αστέρας δεν έδειξε να κυνηγάει το παιχνίδι αφού οι καλές φάσεις ήταν ελάχιστες κι έτσι ο Αμβρακικός Λουτρού πήρε άνετα την πρόκριση για την ημιτελική φάση του κυπέλλου ΕΠΣΑ με τους: Αμφίλοχο, ΑΕ Μεσολογγίου και ΠΑΟ Αγρινίου.

Αμβρακικός Λουτρού : (Γιώργος Γιάκος) Καραγκούνης, Πανταζή (60′ Μακρυπίδης), Νούλας, Σαλμάς, Γιαννοκώστας, Αριστόπουλος, Παγώνης (74′ Στεργίου), Αλπέντζος, Γώγα (89′ Νίκας), Κοντογιάννης, Κοκώνης (85′ Ρουστεμάι.

Ναυπακτιακός Αστέρας : (Δημήτρης Κάκκος) Πετσίνης, Ζαχαρόπουλος, Ζαρνομήτρος, Πέκεζ (62′ Γονατάς), Γιαννόπουλος, Σίνης, Καραγιάννης (67′ Πελέκης), Θεοχάρης (60′ Μιρακα), Μαγκανάκης, Κονίδας, Αθανασόπουλος.

Πηγή | e-maistros.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr