Παλικαρίσια πρόκριση για Ατρόμητο Αντιρρίου στο κύπελλο


Ήττα και αποκλεισμός για τον Ναυπακτιακό Αστέρα μέσα στο Παπαχαραλάμπειο από τον Ατρόμητο Αντιρρίου που με τη σημερινή του νίκη φτάνει μια ανάσα από το τελικό και περιμένει με αγωνία τον αντίπαλο στον ημιτελικό.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για το Ναυπακτιακό, όμως ο Ζαχαρόπουλος αστόχησε από την άσπρη βούλα χάνοντας έτσι την ευκαιρία να  δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το σκορ σε ένα πρώτο ημίχρονο χωρίς πολλές ευκαιρίες έμεινε στο μηδέν. Στην επανάληψη ο κορυφαίος του αγώνα Περικλής Παπαποστόλου εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ωραία μπαλιά του Βαρελά και με διαγώνιο σούτ νίκησε Ανδρεόπουλο. Στη συνέχεια ο Ναυπακτιακός θα προσπαθήσει να απαντήσει στο 64′ όμως ο Καζανάς σε κενή εστία θα στείλει τη μπάλα άουτ.

Ότι δεν κατάφερε ο Καζανάς θα το καταφέρει ο Μάριος Βρουσάι στο 66′ με ωραία ατομική ενέργεια και σούτ έξω από τη μεγάλη περιοχή κάνοντας το 1-1. Στο 73′ ο Παπαποστόλου  θα πάρει τον Ατρόμητο ακόμη μια φορά στις πλάτες του και με απευθείας εκτέλεση φάουλ θα δώσει ξανά το προβάδισμα.

Στο 89′ ο Πιστιόλης με κοντινό πλασέ θα κάνει το 2-2 και θα στείλει το ματς στη παράταση βάζοντας εκ νέου «φωτιά» σε ένα από τα καλύτερα ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια.

Αμέσως μετά το γκολ ο Ατρόμητος θα μείνει με παίκτη λιγότερο όταν ο Κάκκος Δ. θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Ναυπακτιακός  με παίκτη παραπάνω δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα. Ο Ατρόμητος διαχειρίστηκε έξυπνα το μάτς κλείνοντας τους διαδρόμους και ευτύχησε να πάρει εκ νέου το προβάδισμα στο 105′ ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Παπαποστόλου και κοντινό πλασέ του Ζαχαρόπουλου.

Λίγο πριν τη λήξη της παράτασης ο Ατρόμητος θα μείνει με εννιά παίκτες αφού ο Κάκκος Β. θα δεχθεί κόκκινη κάρτα.

Το φιλμ του αγώνα

22΄ Ο Πιστιόλης κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Φλωρόπουλο όμως ο Ζαχαρόπουλος που ανέλαβε την εκτέλεσή του έστειλε την μπάλα άουτ.

50’ ΓΚΟΛ 0-1. Ο  Περικλής Παπαποστόλου ύστερα από μακρινή μπαλιά του Βαρελά με συρτό διαγώνιο σουτ νικά τον Ανδρεόπουλο και ανοίγει το σκορ για τον Ατρόμητο.

64’ Ο Καζανάς δε μπορεί να εκμεταλλευτεί λάθος του Φλωρόπουλου και δεν προωθεί τη μπάλα στην άδεια από τερματοφύλακα εστία.

66’ ΓΚΟΛ 1-1. Ο Μάριος Βρουσάι με ατομική ενέργεια και σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Θωμόπουλου και ισοφαρίζει σε 1-1.

73’ ΓΚΟΛ 1-2. Ο Παπαποστόλου με μακρινή εκτέλεση φάουλ αιφνιδιάζει τον Ανδρεόπουλο και διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του.

89’ ΓΚΟΛ 2-2. Ύστερα από φάση διαρκείας και κοντινό σουτ του Πιστιόλη ο Ναυπακτιακός ισοφαρίζει και πάλι το σκορ και οδηγεί την αναμέτρηση στην παράταση.

90’ Αποβάλλεται με 2η κίτρινη ο Δ. Κάκκος.

94’ Σουτ του Πιστιόλη αποκρούει ο Φλωρόπουλος.

105’ ΓΚΟΛ 2-3. Από εκτέλεση κόρνερ του Παπαποστόλου η κεφαλιά του Δημητρόπουλου καταλήγει στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά χάρη στο κοντινό πλασέ του Ζαχαρόπουλου ο Ατρόμητος παίρνει και πάλι το προβάδισμα στο σκορ.

106’ Εκτέλεση φάουλ του Βρουσάι αποκρούεται εντυπωσιακά από το Φλωρόπουλο.

115’ Αποβάλλεται με 2η κίτρινη ο Β. Κάκκος.

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Σταύρος Σταύρου): Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Βρουσάι Μιχ. (85’ Μπράνης), Δημόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Θανασιός (105’ Χαντζανδρέου), Καραγιάννης, Καλαβρουζιώτης (65’ Ψυχογιός), Πιστιόλης, Βρουσάι Μαρ., Ανδριτσόπουλος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ (Περικλής Παπαποστόλου):
Φλωρόπουλος, Παπαποστόλου, Αποστολόπουλος, Καρακώστας, Δημητρόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Βαρελάς (85’ Καραδήμας), Πετσίνης, Αλεξόπουλος, Γιαβρούτας (Κάκκος Β.), Αναγνωστόπουλος (70′ Κάκκος Δ.).


www.nafpaktianews.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr