Η συνέντευξη τύπου πριν τον τελικό του Κυπέλλου (Φωτο)


Του Παντελή Χατζηστυλιανού

Το απόγευμα της Δευτέρας σε αίθουσα του Ενωσιακού γηπέδου έγινε η συνέντευξη Τύπου του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

Στην εκδήλωση μίλησαν ο πρόεδρος της Ένωσης Παναγιώτης Παπαχρήστος, οι πρόεδροι του Ατρόμητου Αντιρρίου και της Φλόγας Παλαιομάνινας, Νίκος Κάκκος και Χρήστος Κουτσομπίνας, οι αρχηγοί των δύο ομάδων, Χρήστος Πετσίνης και Σωτήρης Κόκκαλης και ο τεχνικός της Φλόγας Νίκος Μιμηγιάννης.

Ο προπονητής του Ατρόμητου Αντιρρίου Περικλής Παπαποστόλου απουσίαζε, καθώς είναι σε σεμινάριο προπονητών στην Άρτα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΝΑ Παναγιώτης Παπαχρήστος δήλωσε:

Καταρχήν να ευχαριστήσουμε όλους τους εκπροσώπους τύπου που βρίσκεστε εδώ, για την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του τελικού του Κυπέλλου την ερχόμενη Τετάρτη στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο της Ναυπάκτου μεταξύ του Ατρόμητου Αντιρρίου και της Φλόγας Παλαιομάνινας.

Θεωρούμε ότι θα είναι για μια ακόμα χρονιά ένας πετυχημένος τελικός μεταξύ δύο πολύ καλών ομάδων. Καλούμε όλους τους φιλάθλους της Αιτωλοακαρνανίας στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν ένα ωραίο παιχνίδι σε ένα πολύ καλό γήπεδο, καθώς ο αγωνιστικός χώρος είναι πάρα πολύ καλός. Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι μια γιορτή και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά. Καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες.

O Νίκος Κάκκος δήλωσε:

Θα ήθελα να ευχηθώ να γίνει ένα καλό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες, όπως είπε και ο πρόεδρος. Ευελπιστώ η ομάδα μου να κατακτήσει το Κύπελλο στην τρίτη συμμετοχή στον τελικό. Το θέλουμε πάρα πολύ και εμείς και τα παιδιά της ομάδας. Ελπίζω και πρέπει οι φίλαθλοί μας να είναι κόσμιοι στο γήπεδο και να συμπεριφερθούν πολύ καλά. Το τονίζω αυτό, γιατί είχαμε κάποια θέματα. Δε θέλω να πω τίποτα άλλο, ας κερδίσει ο καλύτερος.

Για το θέμα του γηπέδου και αν θα συνεχίσει ο Ατρόμητος σε περίπτωση κατάκτησης του κυπέλλου στο Κύπελλο Ερασιτεχνών:

Από τη στιγμή που προέκυψε θέμα με το γήπεδο του Παναιτωλικού, μιλήσαμε και είπαμε ότι είναι καλύτερο να μη γίνει στο πλαστικό. Από τη στιγμή που δεν υπήρχε άλλο διαθέσιμο γήπεδο, πιστεύω ότι το γήπεδο της Ναυπάκτου έχει όλες τις προϋποθέσεις. Είναι ασφαλές, είναι καλός ο χλοοτάπητας και ήταν η καλύτερη επιλογή. Όσο για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, αν κατακτήσουμε το Κύπελλο θα συνεχίσουμε.

Γαι το τι θα μετρήσει στον τελικό:

Πιστεύω θα κριθεί στο πάθος των παικτών. Ευελπιστώ να το έχουμε εμείς σε ένα παιχνίδι, στο οποίο έχουμε επικεντρωθεί μετά τον ημιτελικό.

Ο Χρήστος Κουτσομπίνας δήλωσε:

Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που έφτασαν στον τελικό. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Από την πλευρά μας είναι η πρώτη φορά σε τελικό, είμαστε μια νέα ομάδα και είναι μια καινούρια εμπειρία. Θέλουμε το Κύπελλο.

Πιστεύω θα γίνει ένας ήσυχος τελικός, ανάμεσα σε δύο πολύ καλές ομάδες της Α΄ Κατηγορίας και το Αντίρριο είναι μια ιστορική ομάδα. Να το ευχαριστηθούμε όλοι. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους.

Για το θέμα του γηπέδου:

Από εμάς δεν υπήρχε πρόβλημα για το γήπεδο. Έχουμε εμπιστοσύνη στην ΕΠΣΝΑ και τους αρμόδιους. Οι δύο ομάδες θέλανε να παίξουν στο γήπεδο του Παναιτωλικού, αλλά υπήρχε συγκεκριμένο πρόβλημα. Η επόμενη καλύτερη επιλογή ήταν το γήπεδο της Ναυπάκτου. Μπορεί να υπήρχε θέμα για τον κόσμο του Νομού. Οι φίλαθλοι της Παλαιομάνινας θα έρθουν.

Μπορεί να μην ξαναπάμε σε τελικό. Θα πάμε σε καλύτερο γήπεδο συνολικά. Αν υπήρχε του Παναιτωλικού θα ήταν καλύτερο για το πρεστίζ όλων συνολικά.

Για το αν θα συνεχίσει η Φλόγα στο Κύπελλο Ερασιτεχνών σε περίπτωση κατάκτησης: Εννοείται θα συνεχίσουμε. Και για την εμπειρία αυτή.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Πετσίνη:

Πιστεύω θα γίνει ένα όμορφο παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος. Εμείς και εγώ προσωπικά είμαστε τρίτη φορά στον τελικό. Τις δύο προηγούμενες δεν καταφέραμε να το κατακτήσουμε, ας είναι η τρίτη και τυχερή.

Για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα σε ερώτηση που δέχτηκε, απάντησε:

Παίξαμε πρόσφατα και νομίζω είμαστε ισοδύναμες ομάδες. Δεν πιστεύω ότι μια ομάδα υπερτερεί σε κάτι.

Για την παρουσία του κόσμου και αν είναι αβαντάζ ότι το παιχνίδι γίνεται στη Ναύπακτο: Είναι αβαντάζ σίγουρα και πιστεύω να εξελιχθεί καλά για μας.

Oι δηλώσεις του Σωτήρη Κόκκαλη:

Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο. Εμείς είμαστε μια καινούρια ομάδα και σεβόμαστε τον αντίπαλο που τα τελευταία δέκα χρόνια είναι σε υψηλό επίπεδο στην Α΄ Κατηγορία. Θα μπούμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και θέλουμε πολύ να κατακτήσουμε το κύπελλο. Ελπίζω να γίνει ένας καλός τελικός.

Για τον αν θα επηρεάσει την εξέλιξη του αγώνα το γεγονός ότι το Αντίρριο θα έχει περισσότερο κόσμο:

Νομίζω ότι το ίδιο θα ήταν σε όποιο γήπεδο και να παίζαμε. Δε νομίζω να επηρεαστούμε. Είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα και θα παίξουμε χωρίς άγχος.

Ο Νίκος Μιμηγιάννης δήλωσε:

Θέλω να συγχαρώ και τις δύο ομάδες που έφτασαν στον τελικό. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, αντάξιο των ικανοτήτων των δύο ομάδων και να το ευχαριστηθεί ο κόσμος. Είναι διαφορετικό από τα παιχνίδια του πρωταθλήματος, πρέπει να είναι γιορτή και πρέπει να δείξουμε ότι είναι υψηλό το επίπεδο του ποδοσφαίρου στην Αιτωλοακαρνανία.

Για το αν υπάρχει μυστικό, καθώς οι ομάδες αγωνίστηκαν πριν δέκα μέρες για το πρωτάθλημα:

Είναι τελείως διαφορετικά παιχνίδια. Είναι διαφορετικό ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, όπου μπορεί να υπάρχει βαθμολογική σημασία από ένα παιχνίδι που κρίνεται ένας τίτλος. Δε θα μοιάζει με το παιχνίδι του πρωταθληματος και από πλευράς ψυχολογίας και από πλευράς τακτικής.

Για το αν αυτό το παιχνίδι είναι στο μυαλό της ομάδας τις τελευταίες 20 ημέρες:

Ο στόχος μας ήταν αρχικά η τετράδα του πρωταθλήματος και η καλύτερη δυνατή πορεία στο κύπελλο. Φτάσαμε στο πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ξεπεράσαμε ένα δύσκολο εμπόδιο και φτάνοντας στον τελικό έχουμε το δικαίωμα να ελπίζουμε στον τίτλο. Είναι διακαής πόθος και των παικτών και της διοίκησης. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι στόχος δεν είναι τα μπαράζ του πρωταθλήματος.

Για το αν η Φλόγα είναι φαβορί:

Σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχει φαβορί. Οι πιθανότητες είναι 50 - 50. Το παρελθόν σε τελικούς και στην Αιτωλοακαρνανία και συνολικά δείχνει ότι σε τέτοια παιχνίδια δεν υπάρχει φαβορί. Είναι δύο καλές ομάδες και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

Για το αν υπήρχε θέληση να παιχτεί ο τελικός σε φυσικό χλοοτάπητα και αν θα συνεχίσουν στο Κύπελλο Ερασιτεχνών:

Θέλουμε να συνεχίσουμε στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Δεν ξέρω πότε θα είναι και θα το δούμε. Δεν υπάρχει ομάδα που δεν έχει φιλοδοξίες να πάει παραπέρα. Όσον αφορά το γήπεδο δεν έχουμε πρόβλημα και σεβόμαστε την απόφαση της Ένωσης. Είναι πολύ καλό γήπεδο και οι συνθήκες ιδανικές για να γίνει αυτό το παιχνίδι.

Για τα στοιχεία όπου υπερτερεί η ομάδα του:

Σε αυτά δε μπορούμε να μπούμε. Στο κομμάτι του κόσμου υπερτερεί ο Ατρόμητος, σε κομμάτια τακτικής είναι μεταξύ των ποδοσφαιριστών.

www.olatagoal.gr

 

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr