Νίκη πρόκριση για τον Νέο Θέρμιο Απόλλων στο Αντίρριο

 

Ατρόμητος Αντιρρίου – Νέος Θέρμιος Απόλλων 0-2

Τέλος από νωρίς στο θεσμό του κυπέλλου ο φιναλίστ αλλά και μιας ομάδας που τα τελευταία χρόνια έχει πάρα πολύ καλή παρουσία στο θεσμό του κυπέλλου.

Ο Νέος Θέρμιος Απόλλων ήρθε αποφασισμένος στο Αντίρριο και με την φόρα από το πρωτάθλημα νίκησε με 2-0 τον Ατρόμητο παίρνοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.

Η ομάδα του Θέρμου ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς στο παιχνίδι όταν στο 9’ ο Μπέσας που φέτος κάνει πάρα πολύ καλή χρονιά άνοιξε το σκορ με ωραίο σουτ. Στη συνέχεια η ομάδα του Περικλή Παπαποστόλου πίεσε και έχασε μοναδική ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσια  με τον Γλωσσόπουλο να αστοχεί από την άσπρη βούλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος προσπάθησε έχασε ευκαιρίες όμως δεν κατάφερε να σημειώσει γκολ. Στο 85’ θα μείνει με παίκτη λιγότερο όταν ο Μυλωνάς Χ. θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Ψήφης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το φιλμ του αγώνα:

9’  Γκοοολ ο Μπέσας με ωραίο σουτ θα κρεμάσει το Μίχο και θα ανοίξει το σκορ 0-1.

17’ Εκτέλεση κόρνερ του Ταμπάκη γυριστή κεφαλιά του Πετσίνη η μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

18’Αντεπίθεση για τον Νέο Θέρμιο Απόλλωνα Τζάμαλης και Μπέσας φεύγουν μόνοι τους θα κάνουν λάθος και θα χάσουν μοναδική ευκαιρία.

26’Σέντρα του Παπαποστόλου η μπάλα στο χέρι του Κόη πέναλτι την εκτέλεση θα αναλάβει ο Γλωσσόπουλος όμως δεν θα καταφέρει να νικήσει τον Δημητρίου.

50’Εκτέλεση φάουλ του Ταμπάκη η μπάλα με την βοήθεια του αέρα παίρνει περίεργη τροχιά και ο τερματοφύλακας με δυσκολία παραχωρεί νέο κόρνερ.

60’Σουτ από τον Σπρίντζο αποκρούει ο Δημητρίου.

69’Αδύναμο πλασέ του Γλωσσόπουλου απομάκρυναν οι αμυντικοί πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

74’Ο Γλωσσόπουλος φεύγει μόνος του πλασάρει η μπάλα άουτ.

85’Δεύτερη κίτρινη στον Μυλωνά Σ. ο Ατρόμητος με δέκα παίκτες.

89’Γκοοολ Ο Καρβελάς ανατρέπεται μέσα στη περιοχή από τον Παπαδόπουλο πέναλτι την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Ψήφης και κάνει το 0-2.

Διαιτητής του αγώνα ο κ. Γκιάφης με βοηθούς τον κ. Τσιλίκα και τον κ. Λυσσάρης.

Ατρόμητος: Μίχος, Μυλωνάς Χ., Παπαδόπουλος Αθ., Πετσίνης, Κάκκος Δ.,Παπαποστόλου, Σπρίντζος (80’Πλυταριάς) , Ζαχαρόπουλος, Ευθυμιόπουλος, Γλωσσόπουλος, Ταμπάκης (70’Βήττος).

Νέος Θέρμιος Απόλλωνας: Δημητρίου, Βασιλάρης, Στεργίου, Κυριάκος (70’ Καλοκαίρης), Κοκκώνης Ευαγ., Κοκκώνης Ευθ., Τζαμαλής, Μπέσας (83’ Λάμπος Κ.), Κόης (33’Ράπτης),Ψήφης

www.nafpaktianews.gr

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr