Ο ΑΟ Χάλκειας Κυπελλούχος Αιτωλοακαρνανίας 15-16

ΑΟ Χάλκειας – Παναιτωλικός Κ20 2-1

Σε ενα συναρπαστικό σε εξέλιξη τελικό κυπέλλου το απόγευμα της Τετάρτης 17/2 στο Εθνικό Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου νικήτρια και κυπελλούχους Αιτωλοακαρνανίας για την σεζόν 15-16 αναδείχθηκε η ομάδα του ΑΟ Χάλκειας που επιβλήθηκε με σκορ 2-1 επί της ομάδας του Παναιτωλικού Κ20.

Η ομάδα του Αγρινίου ευτύχησε να προηγηθεί στο σκορ στο 19΄με κεφαλιά του Γιαννιώτη μετά από σέντρα του Βακράκου μέσα από την περιοχή 0-1, για να έρθει στο 44΄με κεφαλιά ο Αλμπάνης για τον ΑΟ Χάλκειας μετά από εκτέλεση φάουλ του Καλαβριζιώτη να φέρνει το παιχνίδι στα ίσια 1-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός θα πέσει με τους τυπικά γηπεδούχους της ομάδας της Χάλκειας να κερδίζουν μετρά στον αγωνιστικό χώρο σε σχέση με το πρώτο μέρος και να φτάνουν με καλύτερες προϋποθέσεις στα καρέ του Παναιτωλικού.

Εκεί που όλα έδειχνα ότι το παιχνίδι θα οδηγούταν στην παράταση στο 94΄η ομάδα της Χάλκειας θα κερδίσει ένα φάουλ έξω αριστερά και πλάγια, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Ψυχογιός που με την βοήθεια και του αέρα θα στείλει την μπάλα μέσα στην περιοχή , αυτή θα σκάσει στο έδαφος και θα καταλήξει στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Κουσιάδη και 2-1, μέσα σε ντελίριο πανηγυρισμών από παίκτες και φιλάθλους του ΑΟ Χάλκειας.

ΑΟ Χάλκειας: Γκασούκας, Μυλωνάς Χρ. (74΄Κυρίτσης), Διαμαντόπουλος, Κάπο, Καζανάς, Γιαβρούτας, Καλαβριζιώτης, Κάκκος Ν. (70΄Ψυχογιός), Βαλμάς, Αλμπάνης

Παναιτωλικός Κ20: Κουσιάδης, Καράϊ, Ζίγκηρης, Σάαντο, Μάλι, Μιχάϊ, Βασιλάρης, Μαργαρίτης, Βακράκος (61΄Μυτιλήνης), Μωραϊτης, Γιαννιώτης.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr