Ίδρωσε αλλά πήρε την πρόκριση ο Νέος Αμφίλοχος απέναντι στον αξιόμαχο Αστέρα Καμαρούλας

Την πρόκριση στην 3η φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΝΑ πήρε ο Νέος Αμφίλοχος που κέρδισε στο βοηθητικό του ΔΑΚ Αγρινίου τον Αστέρα Καμαρούλας με 1 - 0.

Έτσι η ομάδα του Λάκη Παπαχρήστου συνεχίζει στο θεσμό του Κυπέλλου, ενώ αυτή του Πάνου Βραχωρίτη κρατάει την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε και τις μεγάλες ευκαιρίες που έκανε απέναντι σε έναν αντίπαλο με τον οποίο την χωρίζουν δύο κατηγορίες.

Στο παιχνίδι υπήρχαν πολλές φάσεις, ένα δοκάρι, δύο χαμένα πέναλτι και αγωνία μέχρι το τελικό σφύριγμα του Μιχάλη Ματσούκα.

Ο Λάκης Παπαχρήστος παρέταξε την ομάδα του ξεκουράζοντας κάποιους παίκτες ενόψει του αγώνα για το Super Cup την Τετάρτη και από τα πρώτα λεπτά φάνηκε πως το παιχνίδι θα είναι αμφίρροπο. Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες, στο 10ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Κωστακιώτη με υπόδειξη οφσάιντ και στο 20ο λεπτό ο Αστέρας έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Ρόκκος ακούμπησε τη μπάλα όσο χρειάστηκε στο φάουλ του Χρήστου Αυγέρη και βρήκε στο δοκάρι. Στο 23ο λεπτό ο Πάνος Τσιούνης με πολύ όμορφο φαλτσαριστό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Κόκκαλη κάνοντας το 0 - 1.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρίες με Κοκώνη και Τόσκα και στο 41ο λεπτό χρειάστηκαν οι επεμβάσεις του Σπύρου Μπεκατώρου σε φάση διαρκείας για να κρατήσει ο Νέος Αμφίλοχος το υπέρ του προβαδισμα.

Στο 54΄ ο Κοντός ανατράπηκε από το Ρόκκο κερδίζοντας πέναλτι με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να νικά το Χρήστο Αυγέρη στην εκτέλεση και να διώχνει τη μπάλα. Οι δύο ομάδες συνέχισαν να έχουν ευκαιρίες με τους Σαλαγιάννη και Τόσκα να χάνουν τις σημαντικότερες και λίγο πριν το φινάλε ο Νέος Αμφίλοχος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Παγώνη από τον Πίτλιγγερ. Ο Τόσκα ανέλαβε την εκτέλεση στο 91ο λεπτό, όμως ο Κόκκαλης έπεσε σωστά και έδιωξε τη μπάλα και το 0 - 1 παρέμεινε μέχρι το τέλος δίνοντας στην ομάδα της Αμφιλοχίας την πρόκριση.

Το φιλμ του αγώνα.

2΄ Σουτ του Χρήστου Αυγέρη απέκρουσε ο Ρόκκος.

10΄ Σέντρα του Μπεκατώρου ο Κωστακιώτης με κεφαλιά στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώνεται με υπόδειξη οφσάιντ.

11΄ Φάουλ του Χρήστου Αυγέρη κεφαλιά του Παναγιωτόπουλου η μπάλα φεύγει άουτ.

12΄ Γέμισμα του Μπεκατώρου ο Κοντογιάννης απέναντι στον Κόκκαλη σουτάρει αλλά η μπάλα φεύγει πάνω από το δοκάρι.

20΄ Φάουλ του Χρήστου Αυγέρη από τη γραμμή της περιοχής ο Ρόκκος βρίσκει τη μπάλα που χτυπάει στο αριστερό κάθετο δοκάρι.

22΄ Σουτ του Πάνου Τσιούνη απέκρουσε ο Κόκκαλης.

23΄ Γκολ. Ο Πάνος Τσιούνης με πολύ όμορφο φαλτσαριστό σουτ από τη γωνία της περιοχής στέλνει τη μπάλα στο αριστερό "Γ" του Κόκκαλη κάνοντας το 0 - 1.

25΄ Σουτ του Σπύρου Κοκώνη από καλή θέση η μπάλα έφυγε μακρυά από την εστία άουτ.

35΄ Σουτ του Τόσκα απέκρουσε ο Κόκκαλης.

41΄ Ο Στραβοδήμος πρόλαβε την έξοδο του Ρόκκου, "τσίμπησε" τη μπάλα και γύρισε στο Χρήστο Αυγέρη που σούταρε από πλάγια αριστερά με τους αμυντικούς να διώχνουν, η μπάλα φτάνει στο Ζωγράφο που σούταρε και ο Μπεκατώρος κόντραρε και στη συνέχεια νέο σουτ του Κοντού έδιωξε πριν τη γραμμή ο Μπεκατώρος.

45+1΄ Γύρισμα του Πάνου Τσιούνη από αριστερά ο Σπύρος Κοκώνης δεν πρόλαβε να μπει στην πορεία της μπάλας και να την σπρώξει προς την εστία.

54΄ Ο Κοντός ανατρέπεται από το Ρόκκο με το Ματσούκα να υποδεικνύει το πέναλτι.

55΄ Ο Χρήστος Αυγέρης αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι με το Ρόκκο να πέφτει σωστά στη δεξιά του γωνία και να διώχνει.

57΄ Σουτ του Νικολογιάννη πάνω από το δοκάρι.

59΄ Κόρνερ του Δράκου κεφαλιά του Κοντογιάννη η μπάλα έφυγε άουτ.

64΄ Φάουλ του Τόσκα η μπάλα έφυγε άουτ.

69΄ Πάσα του Ζωγράφου στο Σαλαγιάννη που από το ύψος της περιοχής σουτάρει ελάχιστα άουτ.

79΄ Σουτ του Τόσκα έδιωξε ο Κόκκαλης.

88΄ Σέντρα του Γιώργου Αυγέρη από δεξιά ο Κακαρούνας πιάνει την κεφαλιά με τους αμυντικούς να διώχνουν και η μπάλα φτάνει στο Ζαμπάρα που από καλή θέση σουτάρει, όμως ξανά διώχνουν οι αμυντικοί.

90΄ Ο Πίτλιγγερ δε διώχνει τη μπάλα από την περιοχή, ο Παγώνης την "τσιμπάει" και ανατρέπεται από τον παίκτη του Αστέρα με το Ματσούκα να δίνει το πέναλτι.

91΄ Ο Τόσκα αναλαμβάνει την εκτέλεση του πέναλτι με τον Κόκκαλη να πέφτει σωστά και να διώχνει.

93΄ Σουτ του Σπύρου Κοκώνη η μπάλα έφυγε άουτ.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΜΑΡΟΥΛΑΣ (Πάνος Βραχωρίτης): Κόκκαλης, Αριστόπουλος, Πίτλιγγερ, Ξανθόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Κακαρούνας, Καντάνης, Ζωγράφος (83΄ Ζαμπάρας), Κοντός (64΄ Αυγέρης Γ.), Στραβοδήμος, Αυγέρης Χ. (68΄ Σαλαγιάννης).

ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ (Λάκης Παπαχρήστος): Ρόκκος, Δράκος (59΄ Καλοκαίρης), Μπεκατώρος, Λίλας (77΄ Κορομηλάς), Μακρής, Νικολογιάννης, Κωστακιώτης, Κοντογιάννης (59΄ Παγώνης), Τσιούνης Π. (46΄ Κοκώνης Ε.), Τόσκα, Κοκώνης Σ.

Πηγή: www.olatagoal.gr

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr