Δυο στα δυο για τις μικτές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κόντρα στη Φωκίδα (Φωτο)

 

Νίκη με σκορ 3-0 για την ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας επί της ΕΠΣ Φωκίδας το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Δεκεμβρίου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου «Θεόδωρος Πασσιόπουλος στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πανελληνίου πρωταθλήματος μικτών.

Τα γκολ για την ομάδα της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας σημείωσαν οι Ταράσης, Κοκόσης και Ζαβέρδας, με την νίκη αυτή οι παίκτες του Βασίλη Παπαθανασίου παρέμεινα στην κορυφή του βαθμολογικού πινάκα του 8ου ομίλου με 12 βαθμούς.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Χουλιάρας, Ντομαρης και Ρούσος Μπεκερτζής.

Πάιδες ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: (Βασίλης Παπαθανασίου) Παναγιωτόπουλος, Πάτρας, Μπαγιάτης, Ζαβέρδας, Μπραζιώτης, Προδρομίτης, Τσουγκρης (41΄Αυγέρης), Κοκόσης, Ταράσης, Ρουπάκης ( 56΄Σατρατζέμης), Κραμποκούκης (41΄Κοντούρης).

Πάιδες ΕΠΣ Φωκίδας: Τροπουλος, Βασιλείου, Κρομμυδας (66΄Κυριακης), Διαβολης Ι., Μουρτος, Καρανασος, Διαβολης Σ. (66΄Γεωργαντάς), Κουκιος, Φουσέκης, Λυμπέρης, Παναγιωτόπουλος (49΄Σκαριμπας).

Νίκη με ανατροπή για την ομάδα Νέων της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας επί της ΕΠΣ Φωκίδας με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κεφαλά, για να έρθει ο Αντωνόπουλος με δυο τέρματα και ο Γιαννακάς με ένα και να κάνουν την ολική ανατροπή σημειώνοντας μια σημαντική νίκη γοήτρου.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ρούσος Μπεκερτζής, Ντομαρης και Χουλιάρας.

Νέοι ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: (Βασίλης Παπαθανασίου) Ντιακόνου, Ακυρος, Τρομπούκης, Δερβίσης, Τσουμάρης, Φουνταλής (67΄Ζαρμομητσος), Τσιριμώκος, Ρούπας (46΄Γιαννακας), Κλιάφας (64΄Παλιάτσας), Αντωνόπουλος, Γιαννακόπουλος (84΄Χουλιάρας).

Νέοι ΕΠΣ Φωκίδας:  Καρανάσος Ι., Αγγέλου, Λιακωνης (67΄Λιβας), Μαναϊσακης, Χαϊδογιαννος, Γκαριμπας (79΄Φραγκούλης), Κεφαλάς, Σεγδίτσας, Μπουτσικος, Πολιτης, Καρανάσος Α.

Αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής Παίδων

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας – ΕΠΣ Φωκίδας 3-0

ΕΠΣ Βοιωτίας – ΕΠΣ Αχαΐας  2-7

Βαθμολογία

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας  12

ΕΠΣ Αχαΐας  12

ΕΠΣ Βοιωτίας  4

ΕΠΣ Φωκίδας  1

Αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής Νέων

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας – ΕΠΣ Φωκίδας 3-1

ΕΠΣ Βοιωτίας – ΕΠΣ Αχαΐας  0-4

Βαθμολογία

ΕΠΣ Αχαΐας  10

ΕΠΣ Βοιωτίας  10

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας  7

ΕΠΣ Φωκίδας  0

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr