Νίκες για τις Μικτές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κόντρα στη Βοιωτία, πρόκριση για τους Παίδες !!!

 

Νίκη με σκορ 8-1 για την ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας επί της ΕΠΣ Βοιωτίας το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Ιανουαρίου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου «Θεόδωρος Πασσιόπουλος στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πανελληνίου πρωταθλήματος μικτών.

Τα γκολ για την ομάδα της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας σημείωσαν οι Τσουκρής 2, Λιατσος, Γεωργιάδης, Κοκόσης, Ζαβέρδας, Κουντούρης και Προδρομίτης, ενώ το γκολ της τιμής για την ομάδα της Βοιωτίας σημείωσε ο Καρατζάς.

Με την νίκη αυτή οι παίκτες του Βασίλη Παπαθανασίου τερμάτισαν στην κορυφή του βαθμολογικού πινάκα του 8ου ομίλου με 15 βαθμούς, παίρνοντας και την πρόκριση στην επομένη φάση του πρωταθλήματος.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Ανδρεόπουλος, Βαρζακανος και Πλέσσας του συνδεσμου Φωκίδας.

Παίδες ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: (Βασίλης Παπαθανασίου) Καρκαλής, Πάτρας (50΄Κυρίτσης), Μπαγιάτης, Ζαβέρδας, Λιατσος, Προδρομίτης, Τσουγκρης, Κουντούρης, Κοκόσης (41΄Γεωργιάδης), Ρουπάκης (41΄Κραμποκούκης), Σατρατζέμης.

Παίδες ΕΠΣ Βοιωτίας: Μπαμπλεκος, Λιλιος, Κατσαρέλης (45΄Προμπονάς), Κοντός, Μπότσης, Σταμούλης, Καρατζάς, Μπέκας, Παπαδόπουλος, Τσεμπερλιδης (41΄Ποθηγος), Τσοκανης (50΄Καρακικες).

 

Νίκη και για την ομάδα Νέων της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας επί της ΕΠΣ Βοιωτίας με 3-0. Με την νίκη αυτή η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας κατέλαβε την δεύτερη θέση στην τελική κατάταξη του 8ου ομίλου με 10 βαθμούς σημειώνοντας μια ακόμα σημαντική νίκη γοήτρου.

Τα γκολ για την ομάδα του Βασίλη Παπαθανασίου σημείωσαν οι Αντωνόπουλος, Γιαννακόπουλος και Τρομπούκης.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Κουφογιάννης, Βαρζακανος και Πλέσσας του συνδέσμου Φωκίδας.

Νέοι ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: (Βασίλης Παπαθανασίου) Ντιακόνου, Ακυρος (46΄Αθανασόπουλος) , Τρομπούκης, Δερβίσης, Τσουμάρης, Φουνταλής , Τσιριμώκος, Ζαρμομήτσος, Ρούπας (46΄Αντωνόπουλος), Γιαννακόπουλος, Παλιάτσας (62΄Κοσανδιανός).

Νέοι ΕΠΣ Βοιωτίας: Αλευρας, Κολιούκος, Νερουτσος (46΄Καρβούνης), Κοσκινας, Μαμαλης, Σταμος, Μαμουρης, Γερασης, Δριχούτης, Πλακουδακης, Καινουργιακης.

Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής Παίδων

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας – ΕΠΣ Βοιωτίας 8-1

ΕΠΣ Φωκίδας – ΕΠΣ Αχαΐας  0-4

Βαθμολογία

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας  15

ΕΠΣ Αχαΐας  15

ΕΠΣ Βοιωτίας  4

ΕΠΣ Φωκίδας  1

Αποτελέσματα 6ης αγωνιστικής Νέων

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας – ΕΠΣ Βοιωτίας 3-0

ΕΠΣ Φωκίδας – ΕΠΣ Αχαΐας  0-4

Βαθμολογία

ΕΠΣ Αχαΐας  13

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας  10

ΕΠΣ Βοιωτίας  10

ΕΠΣ Φωκίδας  0