Παραίτηση Βασίλη Παπαθανασίου από τις Μικτές της ΕΠΣ Αιτ/νιας

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ – ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ

 «Μετά από πέντε συναπτά έτη αποφάσισα να αποχωρήσω από εκλέκτορας των μικτών ομάδων του Νομού μας! Δεν ήταν εύκολη απόφαση, διότι δέθηκα συναισθηματικά με το κομμάτι των υποδομών, γνώρισα εκατοντάδες παιδιά, γονείς, ακαδημίες, αξιόλογους προπονητές συνεργάτες και παράγοντες. Γνώρισα την πραγματική προσφορά του ανιδιοτελούς παράγοντα!

Ευχαριστώ τη διοίκηση της ΕΠΣ του Νομού μας, όσους αγνά συνεργάστηκαν μαζί μου, τις τεχνικές επιτροπές (την κυρία Ρόμπολα, τον κύριο Γυφτάκη, τον κύριο Καρέτσο, τον κύριο Κανταρέλο), τους νοσηλευτές και νοσηλεύτριες, που πάντα έδιναν τον καλύτερο εαυτό τους, τον φροντιστή κύριο Πάνο Μαρούλη, την κυρία Νίκη Μπαρμπετάκη για την άριστη συνεργασία μας, τον άμεσο συνεργάτη μου Πέτρο Μόγια και τους πολυάριθμους φίλους που απέκτησα και με στήριξαν από όλο το Νομό!

Ευχαριστώ επίσης τους προπονητές των μικτών ομάδων των νομών που βρεθήκαμε αντίπαλοι, καθώς και τους ομοσπονδιακούς προπονητές για τη άριστη συνεργασία μας! Κάναμε επιτυχίες!

Πολλά παιδιά που πέρασαν από τις μικτές, αυτά τα πέντε χρόνια, τώρα επανδρώνουν τις ομάδες της Super League καθώς και τις Εθνικές ομάδες. Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή πρόοδο, καλή τύχη και καλή σταδιοδρομία σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους! Παραμένω μάχιμος για τον επόμενο σταθμό της αυτόνομης πορείας μου.

Εύχομαι καλή επιτυχία στον επόμενο συνάδελφο»!

Βασίλης Παπαθανασίου Καθηγητής ΦΑ Προπονητής

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr