ΕΠΣ Αιτ/νιας: Μια ισοπαλία και μια νίκη για της μικτές ομάδες κόντρα στη Μεσσηνία

Μια ισοπαλία και μια νίκη ο απολογισμός για της Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας Κ12 – Κ14 στα παιχνίδια που έγιναν το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου «Θεόδωρος Πασσιόπουλος» κόντρα στις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Μεσσηνίας στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Πανελληνίου πρωταθλήματος που διοργανώνει η ΕΠΟ.

Τα παιχνίδια πραγματοποιήθηκαν παρουσία του πρόεδρου της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και πρόεδρου των Εθνικών ομάδων κ. Τάκη Παπαχρήστου, καθώς και μελων του διοικητικού συμβούλιου της ένωσης.

Άψογη όπως ανέφεραν και οι άνθρωποι της αποστολής της ΕΠΣ Μεσσηνίας η φιλοξενία των ανθρώπων της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, με τον Υπεύθυνος των Μικτών ομάδων κ. Δημήτρη Κανταρέλο για ακόμα μια φορά να έχει προνοήσει για όλα.

Να υπενθυμίσουμε ότι στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής οι ομάδες της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας στις 7 Δεκεμβρίου είχαν σημειώσει νίκες κόντρα στις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣ Λακωνίας με σκορ 3-0 (Κ12) και 5-2 (Κ14), με τον προπονητή της ένωσης Δημήτρη Θεοδοσίου και τον βοηθό του και προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Νικολαΐδη να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των μικρών ποδοσφαιριστών και αισιόδοξοι για το μέλλον.

Τα ρεπορτάζ των αγώνων:

Κ12 | ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας – ΕΠΣ Μεσσηνίας 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το παιχνίδι ανάμεσα στις μικτές ομάδες Κ12 της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και της ΕΠΣ Μεσσηνίας.

Ωραίο παιχνίδι με εκατέρωθεν ευκαιρίες και για τις δυο ομάδες, με τους μικρούς ποδοσφαιριστές να δείχνουν ότι με πειθαρχεία και πολύ δουλεία το μέλλον τους ανήκει.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τσακάλης, Γιατράς Α. και Γιατράς Δ. του συνδέσμου Ηλείας.

ΕΠΣ Αιτ/νιας Κ12: (Δημήτρης Θεοδοσίου) Ιωάννου, Ασημακούλας, Γρατσάνης, Φαρμάκης, Γερνας, Ζησιμόπουλος, Ρούγκας, Γκορόγιας, Θανασιός.

Αγωνίστηκα και οι Σταμάτης, Βασιλείου, Καραλής, Μποκωρος, Καλτσής.

ΕΠΣ Μεσσηνίας Κ12: (Στάθης Βανικιώτης) Βαρέλας, Αλεξανδρόπουλος, Σεντεμέντες, Κουκουβίνος, Προϊμάκης, Σταθόπουλος, Γιαμαρέλος, Μωραγιάννης, Παντελόπουλος.

Κ14 | ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας – ΕΠΣ Μεσσηνίας 2-0

Νίκη με σκορ 2-0 για την Κ14 της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας απέναντι στην Κ14 της ΕΠΣ Μεσσηνίας σε ένα ωραίο και αμφίρροπο παιχνίδι.

Η ομάδα του Δημήτρη Θεοδοσίου πηρέ κεφάλι στο σκορ λίγο πριν την ανάπαυλα με γκολ του Ζαμπάρα. Κλειδώνοντας τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς με τέρμα του Πανουργιά στο δεύτερο μέρος.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τσακάλης, Γιατράς Α. και Γιατράς Δ. του συνδέσμου Ηλείας.

ΕΠΣ Αιτ/νιας Κ14: (Δημήτρης Θεοδοσίου) Μπακασινης, Τριώτης, Ζαμπάρας, Μόκκας, Μαραυγάνης, Πανουργιάς, Γιωτόπουλος, Μπελλάλης, Πέτρας, Κυριαζής, Ζάμπρας.

Αγωνίστηκα και οι Κρήτας, Γκαμερας, Μουζακιτης.

ΕΠΣ Μεσσηνίας Κ14: (Στάθης Βανικιώτης) Καπράλος, Ελλισαίος, Μπούνας, Καρακαϊδος, Καραχουτρης, Τσανε, Χοχολης, Φλαριωτης, Σερετης, Χριστόπουλος, Σαουτης.

Υγ. Τις επόμενες ώρες θα ακολουθήσει και πλούσιο φωτορεπορτάζ από τις δυο αναμετρήσεις.

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Επικαιρότητα | Εκδηλώσεις

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr