Μια ήττα και μια ισοπαλία για τις Μικτές της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας

 

Με μια ήττα και μια ισοπαλία ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις στους οι Μικτές  της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας που αντιμετώπισαν το μεσημέρι της Τετάρτης στο ενωσιακό γήπεδο «Θεόδωρος Πασιόπουλος» στο Μεσολόγγι της αντίστοιχες Μικτές τις ΕΠΣ Μεσσηνίας.

 

 

Οι παίδες παρ ότι ήταν αυτοί που πηραν προβάδισμα στο σκορ στο 19΄όταν μετά από σέντρα του Σορόβου στην περιοχή ο Οικονομέας στην προσπάθεια του να απομακρύνει θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του 1-0. Η ομάδα της Μεσσηνίας θα πίεση και στο 38΄μετα από κάθετη του Σαρδέλη ο Κωστέας με σουτ θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια 1-1. Στο 54΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ και φάση διαρκείας στα καρέ του Βοϊδη ο Κοσμόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 1-2. Για να έρθει στο 62΄ένα γέμισμα στην περιοχή από εκτέλεση φάουλ του Σκοπέτου ο Σαρδέλης με προβολή θα κάνει το τελικό 1-3.

Οι δυο ομάδες θα έχουν από ένα δοκάρι στα εναπομείναντα λεπτά, για τους γηπεδούχους στο 68΄μετα από εκτέλεση φάουλ η κεφαλιά του Σατρατζέμη θα σταματήσει στο δεξί κάθετο δοκάρι, και ένα λεπτό αργότερα στο 69΄οι φιλοξενούμενοι σε σουτ του Κωστέα η μπάλα θα τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γιαννόπουλος, Κοσμάς και Τσούρας (ΕΠΣ Αχαΐας) .

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: (Βασίλης Παπαθανασίου) Βοϊδης (Κονσαδιανός), Αθανασόπουλος (Καραπάνος), Κοσμάς, Μάντης (Κωνσταντακόπουλος), Χρήστου, Προδρομίτης, Βλάχος, Σορόβος, Σατραζέμης (Κουτσοσπύρος), Κρανιώτης, Τσιακούμης (Μπογιάτος).

ΕΠΣ Μεσσηνίας: (Ηλίας Μαστορέας) Καραχάλιος, Σκοπέτος, Οικονομέας, Στυλιανόπουλος, Καλύβας, Κοτσιλιέρης (Σαούτης), Παπανικολόπουλος (Κακαλέτρης), Κοσμόπουλος (Μαστορέας), Κωστέας, Σαρδέλης (Θεοδορόπουλος), Αλεξανδρόπουλος (Ρουμελιώτης).

 

 

Λευκή ισοπαλία για τους παίδες με τις δυο ομάδες μετά από αυτό το αποτέλεσμα να χαρίζουν την πρωτιά στην ομάδα της ΕΠΣ Αχαΐας.

Οι ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας ήταν αυτή που πατούσε καλυτέρα στον αγωνιστικό χώρο και στο 2΄ θα χάση μια σπουδαία ευκαιρία να μπει μπροστά στο σκορ όταν ψηλοκρεμαστό σουτ Τσουκαλά πάνω στην γραμμή αμυντικός θα διώξει σωτήρια σε κόρνερ, με το πρώτο ημίχρονο να μην έχει κάποια άλλη αξιόλογη φάση. Στο δεύτερο μέρος οι ομάδες ανοίχτηκαν στα τελευταία λεπτά ώστε να σημειώσουν ένα τέρμα που θα τους έφερνε αγκαλιά στην πρώτη θέση με την ΕΠΣ Αχαΐας, στο 81΄και πάλι ο Τσουκαλάς σε αντεπίθεση για τους γηπεδούχους από θέση τετ τα τετ θα πλασάρει με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από το δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 83΄σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Κουτσουρόπουλος θα χάσει τεράστια ευκαιρία να βάλει την ομάδα του μπροστά στο σκορ καθώς το πλασέ που θα επιχειρήσει θα περάσει άουτ. Στο 86΄θα χουμε έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για πέναλτι σε ανατροπή στην περιοχή, με τον ρέφερι του παιχνιδιού να δίνει έμμεσο, στην εκτέλεση της φάσης από πλάγια θέση ο Σοφρώνης θα κάνει το σουτ με τον Καλογερόπουλο να κάνει την αποκρούσει του αγώνα και να κρατάει το τελικό 0-0.

Με το σφύριγμα της λήξεις θα έχουμε εκ νέου διαμαρτυρίες προς το πρόσωπο του κ. Σπηλιωτόπουλου για τον χρόνο των καθυστερήσεων.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Σπηλιωτόπουλος, Κοσμάς και Τσούρας (ΕΠΣ Αχαΐας).

ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας: (Βασίλης Παπαθανασίου) Λιάπης, Σοφρώνης, Δερβίσης, Ντόκας, Βασιλείου, Τσακανίκας, Τσουκαλάς, Ζαρλακούτης (67΄Καντάνης), Σύρρος (80΄Ορφανουδάκης), Ευθυμίου, Κάππας (46΄Κορέτσης).

ΕΠΣ Μεσσηνίας: (Ηλίας Μαστορέας) Καλογερόπουλος, Μπουρδέκης, Μπίτσικας (64΄Λαμπρόπουλος), Κακαλέτρης, Μπούνας, Ζαφείρης, Κανιώρος, Κανανα (73΄Δημόπουλος), Κουτσουρόπουλος, Ζωτος (64΄Παπαγιανόπουλος), Κλάδης.

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr