Παιδικό: Νίκη με ανατροπή για την ΑΕΜ επί της Ακαδημίας Ναυπάκτου

ΑΕ Μεσολογγίου – Ακαδημίας Ναυπάκτου 3-1

Νίκη με ανατροπή για το παιδικό της ΑΕΜ το πρωί του Σαββάτου, που επιβλήθηκε με σκορ 3-1 επί της Ακαδημίας Ναυπάκτου για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Γκολ από τα αποδυτήρια για του φιλοξενούμενους που ευτύχισαν στο της αναμέτρησης να πάρουν προβάδισμα στο σκορ μετά από αδράνεια της άμυνας της ΑΕΜ, με σουτ ο Καραϊσκος θα κάνει το 0-1. Δυο λεπτά πριν την συμπλήρωση του πρώτου ημιχρόνου στο 38΄η ΑΕΜ θα φτάσει κοντά στην ισοφάριση, σουτ του Παππά με την μπάλα να κοντράρει σε σώμα αμυντικού και να παίρνει πορεία προς την εστία, με εκπληκτική απόκρουση ο Σιδέρης θα διώξει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι να μπουν πιο αποφασιστικά και θα κλείσουν στο μισό γήπεδο την Ακαδημία, που πατούσε καλυτέρα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο μέρος.

Στο 63΄θα έρθει η ισοφάριση για τους γηπεδούχους, κόρνερ από δεξιά για την ΑΕΜ, η μπάλα θα φτάσει στον Παππά που με σουτ μέσα από την περιοχή θα κάνει το 1-1.

Στο 67΄οι παίκτες του Γιώργου Πετσίνη θα κάνουν την ολική ανατροπή, φάση διαρκείας στα καρέ των φιλοξενούμενων, σουτ Kοϊνη και 2-1.

Το τελικό σκορ θα διαμορφώσει με καταπληκτικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή στο 70΄Θεοτοκάτος κάνοντας το 3-1.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Λιαλιαμπής, Κανταρέλος και η κα Κούστα.

ΑΕΜ: (Γιώργος Πετσίνης) Κούρτης, Βαρούχος, Μπούλης, Ματσίγκας, Κοινης, Θεοτοκάτος, Σύρρος, Φονταλής, Χριστοδουλάτος, Παππάς, Πατούλιας.

Αγωνίστηκαν και οι: Σαλαππας, Παλιάτσας, Καρδακάς, Γιαννωτας, Ιωάννου, Μάντης, Τσιριμώκος.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: (Νίκος Γεωργακόπουλος) Σιδέρης, Βίσας, Καλτσης, Σκαντζης, Κακούσης, Τρουμπούκης, Τσιριμώκος, Ζαρνομήτρος, Παπαγεωργίου, Καραϊσκος, Πασπάλας.

Αγωνίστηκαν και οι: Καλαφάτης, Σταυρόπουλος, Σούζας, Καζαντζής, Ζαβέρδας.

ΥΓ. Αργότερα θα αναρτηθεί και φωτορεπορτάζ του παιχνιδιού..

Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

Ποδοσφαιρο

Μπασκετ

Μια Εικονα Χιλιες Λεξεις

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr