''Κάτοικος Πατρών'' τη νέα χρονιά ο Μεσολογγίτης Παναγιώτης Λινάρδος

Κατηγορία: Ποδόσφαιρο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Λινάρδο. 

Ο Παναγιώτης Λινάρδος είναι γεννηθείς στις 8 Ιουλίου του 1991 κατάγεται από το Μεσολόγγι και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος και ως μεσοεπιθετικός. 

Ο νέος ποδοσφαιριστής της  Παναχαϊκής στο ξεκίνημα της καριέρας του αγωνίστηκε στην Κύπρο και συγκεκριμένα κατά σειρά στην Ανόρθωση, στην ΑΕ Ζακακίου, στην Αναγέννηση Δερύνειας και στην Ομόνοια Αραδίππου.

Την σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε στον Παναιγιάλειο στο πρωτάθλημα της Football League και τις επόμενες δύο χρονιές (2016-2017 & 2017-2018) αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Super League φορώντας την φανέλα της Βέροιας και της Λαμίας. 

Την τελευταία αγωνιστική περίοδο πριν ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας μας αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Football League με την Κέρκυρα, καταγράφοντας 21 συμμετοχές, 2 γκολ και 3 ασίστ. 

Ο Παναγιώτης Λινάρδος στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής της Παναχαϊκής τόνισε στο pfc1891.gr: 

"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στην Παναχαϊκή. Πρόκειται για μία ιστορική ομάδα, με πολύ κόσμο, που ξεκινά μία καινούργια προσπάθεια. Είμαι αισιόδοξος και σίγουρος πως οι στόχοι μας θα επιτευχθούν στο τέλος της χρονιάς. Πάνω απ' όλα να έχουμε υγεία που είναι το σημαντικότερο και τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο".