Στη Ρόδο και τον Διαγόρα ο Αιτωλοακαρνάνας Γιώργος Μπαρμπαρούσης

Ακόμα μία μεταγραφική βόμβα… πυροδότησε ο Διαγόρας, ενισχύοντας σημαντικά το έμψυχο δυναμικό του, ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 και της συμμετοχής του στην νεοσύστατη Football League.

Ο «γηραιός» απέκτησε τον Γιώργο Μπαρμπαρούση που στην περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Πανηλειακό και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του 6ου ομίλου ( στον ίδιο όμιλο συμμετείχαν ο Διαγόρας και ο ΓΑΣ Ιάλυσος), σημειώνοντας 19 τέρματα.

Τις τελευταίες ημέρες οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης του Διαγόρα με τον 28χρονο επιθετικό τελεσφόρησαν και τελικά οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία.

Ο ποδοσφαιριστής συναντήθηκε με την διοίκηση των «κυανέρυθρων» της πόλης μας, υπέγραψε την έναρξη της συνεργασίας του και ο Διαγόρας επισημοποίησε την μετεγγραφή με την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Έναν ακόμη έμπειρο ποδοσφαιριστή απέκτησε η ανδρική ομάδα του Διαγόρα, ενόψει του πρωταθλήματος της Football League, περιόδου 2019-2020.
Πρόκειται για το 28χρονο Γιώργο Μπαρμπαρούση, επιθετικό, που πέρσι με την φανέλα του Πανηλειακού πέτυχε συνολικά 19 τέρματα.

Ο Μπαρμπαρούσης θα δώσει ακόμη περισσότερο ‘’επιθετικό αέρα’’ στην ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου, που την Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019 στις 7:00μ.μ θα ξεκινήσει την προετοιμασία της στο κεντρικό γήπεδο του δημοτικού σταδίου Ρόδου.

Ο επιθετικός παίκτης ξεκίνησε την καριέρα του στον Ηρακλή Αστακού και πριν φορέσει την φανέλα του ‘’γηραιού’’, έπαιξε στις ομάδες: Αμφίλοχος, Άρης Αιτωλικού, Ζακυνθιακός, Δόξα Νέας Μανωλάδας, Αστέρα Αμαλιάδας και Πανηλειακός.

Η Διοίκηση της ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 τον καλωσορίζει και του εύχεται, υγεία και πολλά γκολ την νέα αγωνιστική χρονιά.

Να σημειώσουμε ότι ο έμπειρος επιθετικός είναι γνώριμος του προπονητή του Διαγόρα Σούλη Παπαδόπουλου, καθώς οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν στον Αστέρα Αμαλιάδας.
Από εκεί και πέρα, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι την Δευτέρα 29 Ιουλίου στις 19:00 στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, ξεκινάει η προετοιμασία του Διαγόρα για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:

«Η Διοικούσα Επιτροπή της Π.Α.Ε. ‘’Γ.Σ. Διαγόρας 1905’’ ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019 στις 7:00μ.μ., στο κεντρικό γήπεδο του δημοτικού σταδίου, θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας ενόψει της Football League.

Στις 6:00μ.μ. ο προπονητής κ. Σούλης Παπαδόπουλος έχει προσκαλέσει τους ποδοσφαιριστές να βρίσκονται στα αποδυτήρια της ομάδας».

Πηγή: www.dimokratiki.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr