Ναύπακτος: Σπουδαία εμφάνιση και νίκη για την Εθνική μας επι της Γερμανίας

Mετα το Αζερμπαϊτζάν και το Καζακστάν η Εθνική Ελλάδας Παίδων νίκησε και τη Γερμανία στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο της Ναυπάκτου. Έφθασε στην τρίτη της νίκη σε ισάριθμα ματς και κατέλαβε την πρώτη θέση στον όμιλό της.

Έτσι κι αλλιώς είχε εξασφαλίσει την πρόκριση στον elite γύρο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος K17 από το Σάββατο με τη νίκη επί του Καζακστάν. Το ματς κόντρα στη μάνσαφτ έκρινε ο Κούτσιας με δυο γκολ.

Άνοιξε το σκορ στη Ναύπακτο στο 65ο λεπτό, ενώ διαμόρφωσε το τελικό στο 84ο.  Η κλήρωση για τον σχηματισμό των ομίλων στον Elite γύρο θα διεξαχθεί την Τρίτη 3 Δεκεμβρίου και οι αγώνες τον Μάρτιο του 2020. Η τελική φάση θα πραγματοποιηθεί στην Εσθονία 21 Μαΐου – 6 Ιουνίου.

Η ανοδική πορεία των Εθνικών μας ομάδων είναι ορατή καθώς επιτυχίες είχαν στα τελευταία παιχνίδια εκτός από τους μικρούς και η Εθνική Ελπίδων. Να αναφερθούμε όμως για το παιχνίδια που παρακολουθήσαμε και δεν είναι άλλα από τους αγώνες που πραγματοποιήθιηκαν στη Ναύπακτο. Η Εθνική μας ομάδα έδειξε χαρακτήρα κερδίζοντας εύκολα Καζακστάν και Αζερμπαιτζάν και έκανε το 3 στα 3 με αντίπαλο την Εθνική Γερμανίας που αν ανατρέξουμε στο παρελθόν οι νίκες ή τα θετικά αποτελέσματα είναι πολύ λίγα. Τα παιδιά και οι προπονητές του αξίζουν συγχαρητήρια για την σημαντική τους επιτυχία.

Αξίζει να αναφέρουμε κομμάτι αυτή της επιτυχίας παίρνουν και δύο Αιτωλοακαρνάνανες που είναι ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κ. Παπαχρήστος που είναι πρόεδρος της επιτροπής Εθνικών ομάδων και το μέλος της επιτροπής Εθνικών ομάδων με καταγωγή από την Ναυπακτία κ. Δανιήλ και οι οποίοι βρέθηκαν και σήμερα στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Το πλάνο των ανθρώπων της που είναι υπεύθυνοι για τις εθνικές ομάδες σιγά σιγά δείχνει ότι αποδίδει και οτι η οι εθνικές μας βρίσκουν το δρόμο τους και επιστρέφουν στις καλές εμφανίσεις που δίνουν ελπίδα και κίνητρο και στους φιλάθλους να σταθούν στο πλευρό των αθλητών μας.

Στο Παπαχαραλάμπειο στάδιο Ναυπάκτου εκτός από τον κ. Παπαχρηστο και κ. Δανιήλ βρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας κ. Βισβίκης το μέλος κ. Κανταρέλος , ο κ. Ντάσιος αναπληρωτής ταμίας της ΕΠΣ Αχαΐας και ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας κ. Φύτρας.

ΕΛΛΑΔΑ: Ψιμόπουλος, Καραμάνης, Ηλ. Χριστόπουλος, Κουλιεράκης, Καράκουτης (62′ Συρμής), Τσιόκρης, Απ. Χριστόπουλος (62′ Κούτσιας), Λιάτσος (78′ Καστανάρας), Αντωνάκης (46′ Κίτσος), Κιτσάκης (87′ Ντόη), Σμπώκος.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Σούλτσε, Σέμιτς, Άντρεσεν, Σούφερ, Άρεϊ-Μπι, Γκέντερ, Λούτκε, Τσαλχάνογλου (74′ Ρόος), Ρέιν, Νετζ, Κραν (66′ Σίεμπ). 

Πηγή: nafpaktianews.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr