Ο Γιώργος Γκιρτζίκης νέος πρόεδρος της ΕΠΟ


Ο Γιώργος Γκιρτζίκης είναι κι επίσημα ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, αφού εξελέγη δίχως κάποιον αντίπαλο υποψήφιο στις εκλογές της Παρασκευής (23/01).

Ο επί χρόνια ταμίας της Ομοσπονδίας και πρόεδρος της ΚΕΔ το τελευταίο διάστημα συγκέντρωσε 51 ψήφους από τις 55 Ενώσεις της χώρας, ενώ οι υπόλοιπες 4 ΕΠΣ ψήφισαν λευκό.

Οι εκλογές διεξήχθησαν παρουσία του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της UEFA, Μιρτσέα Σάντου, ο οποίος απηύθυνε πριν από την έναρξη της διαδικασίας χαιρετισμό εκ μέρους της ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας.

"Οι Ενώσεις αποφάσισαν να γίνω εγώ πρόεδρος και αυτό με γεμίζει με πολλές ευθύνες", τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του ο διάδοχος του Γιώργου Σαρρή στην κεφαλή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

"Όποιος έχει προτάσεις για αυτό είναι αποδεκτός. Όποιος όμως σκέφτεται κακόβουλα θα μείνει έξω! Καλώ τις ομάδες να σταματήσουν να βάλλουν κατά του ποδοσφαίρου. Ζητώ επιείκεια. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ εκλέγεται από τις Ενώσεις", πρόσθεσε.

Όσο για το θέμα της Εθνικής Ελλάδας και του προπονητή της, απάντησε: "Δεν μπορώ να ανακοινώσω κάτι τώρα. Οι αποφάσεις λαμβάνονται από το ΔΣ. Αυτό που θέλουμε είναι η Εθνική να επιστρέψει στις επιτυχίες. Δεν έχει αλλάξει κάτι στο ρόστερ της".

www.contra.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr