Στον τελικό το ΓΕΛ Ευηνοχωρίου! (Βίντεο)


Για την ημιτελική φάση του σχολικού πρωταθλήματος Αιτωλοακαρνανίας το πρωί της Τετάρτης 4/2 στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μεταξύ του ΓΕΛ Ευηνοχωρίου και του 2ου ΓΕΛ Ναυπάκτου με νικήτρια την ομάδα του Ευηνοχωρίου με 7-6 στην διαδικασία των πέναλτι, με το σκορ της κανονικής διάρκειας του αγώνα να είναι 2-2.

Το σκορ στην αναμέτρηση θα ανοίξει στο 13΄για την ομάδα του Ευηνοχωρίου ο Δημαράς, λάθος απομάκρυνση από την άμυνα των φιλοξενούμενων με τον Δημαρά να κάνει το σουτ και το 1-0.

Ένα λεπτό αργότερα στο 14΄ο ίδιος παίκτης θα κερδίσει το πέναλτι όταν θα ανατραπεί μέσα στην μεγάλη περιοχή, το πέναλτι θα εκτέλεση εύστοχα ο Βαλής και θα κάνει το 2-0 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Η ομάδα της Ναυπάκτου παρ ότι θα βρεθεί πίσω στο σκορ με δυο τέρματα κιόλας, θα ανεβάσει ρυθμούς και θα πιέσει για να πετύχει ένα γκολ που θα την βάλει εκ νέου στο παιχνίδι, χωρίς όμως αποτέλεσμα στο πρώτο μέρος.

Το δεύτερο ημίχρονο θα ξεκινήσει με αλλαγές για τις δυο ομάδες, για το Ευηνοχώρι στην θέση του Λαϊνη θα περάσει ο Τσόβολος, και για την Ναύπακτο στην θέση του Τριανταφύλλου θα περάσει ο Βρουσάϊ.

Με την σέντρα, και πριν την συμπλήρωση του πρώτου λεπτού, στο 36΄(35΄κραταει το κάθε ημίχρονο στα σχολικά πρωταθλήματα) οι φιλοξενούμενοι θα μειώσουν το σκορ μετά από ολιγωρία της άμυνας του Ευηνοχωρίου, σουτ του Παναγόπουλου και 2-1.

Στο 59΄το παιχνίδι θα έρθει στα ίσια, ανατροπή του Καρβούνη στην μεγάλη περιοχή και πέναλτι για την Ναύπακτο, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Βρουσάϊ και θα κάνει το 2-2 που θα είναι και το τελικό σκορ του παιχνιδιού με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα πέναλτι.

Στην διαδικασία των πρώτων πέντε πέναλτι οι δυο ομάδες θα έρθουν ισόπαλες με σκορ 3-3 (βίντεο)με τους δυο τερματοφύλακες να αποκρούουν από ένα πέναλτι ενώ τα αλλά δυο θα βρουν στα δοκάρια, τελική νικήτρια μετά από την εκτέλεση δέκα (10) πέναλτι για την κάθε ομάδα, θα είναι η ομάδα του ΓΕΛ Ευηνοχωρίου με χρυσό σκόρερ τον Λαμπαδάρη.

Καλύτερη κυκλοφορίας της μπάλας κατά την διάρκεια όλου του παιχνιδιού από την ομάδα της Ναυπάκτου, που όμως δεν θα μπορέσει να παραβίαση την εστία του πολύ κάλου Αλέξανδρου Ξηρού, με την ομάδα του Ευηνοχωρίου να έχει καλό ξεκίνημα , αλλά το γρήγορο προβάδισμα στο πρώτο μέρος, με την μείωση του σκορ στο πρώτο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου να τους γεμίζει άγχος με αποτέλεσμα να κλειστούν από νωρίς πίσω.

Στον τελικό του πρωταθλήματος που θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα την προσεχή Δευτέρα 9/2 στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου, η ομάδα του ΓΕΛ Ευηνοχωρίου θα αντιμετωπίσει την ομάδα του 1ου ΕΠΑΛ Αγρινίου.

Διαιτητές της αναμέτρησης, Ματσούκας, Κούστα και Λιαλιαμπής.

ΓΕΛ ΕΥΗΝΟΧΩΡΙΟΥ: Ξηρός, Δημαράς, Λαϊνης (36΄Τσόβολος), Μακρής, Λαμπαδάρης, Καραμάνος, Λαναρας, Μπερτσίας, Στεφανιδέλης, Μπερτσίας, Βαλής.

2 ΓΕΛ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ: Νικολόπουλος, Παναγόπουλος, Παπακων/λος, Παπαδόπουλος, Τριανταφύλλου (36΄Βρουσάϊ), Κασόλας, Τσεπελέ, Γιαννόπουλος, Καρβούνης, Ζερβουλάκος, Μαμασούλας.


Επιμέλεια: Μιχάλης Δημητρίου

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr