Μελετά διακοπή του πρωταθλήματος o Κοντονής!


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του SDNΑ, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, εξετάζει ακόμα και το ενδεχόμενο διακοπής του πρωταθλήματος της Superleague!

Τι λέει το ρεπορτάζ.

Ο υφυπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, αναμένεται αργότερα μέσα στην ημέρα -πιθανότατα το μεσημέρι- να προχωρήσει σε επίσημες ανακοινώσεις, επικαλούμενος θέμα δημόσιας ασφάλειας. Παράλληλα, εκτός από το θέμα της βίας τον απασχολεί έντονα και το θέμα της διαφθοράς.

Είναι κοινό μυστικό πια πως το υπουργείο βλέπει ένα σαθρό προϊόν, με πολλές υποθέσεις που το αφορούν να εκκρεμούν στη δικαιοσύνη, την ώρα που η δράση παραγόντων και διαφόρων κακοποιών στοιχείων στο ποδόσφαιρο, προκαλεί έντονες αντιδράσεις. 

Ο Σταύρος Κοντονής, λοιπόν, προσανατολίζεται σε μια δυναμική κίνηση, ώστε να «καθαρίσει» επιτέλους ο χώρος του ποδοσφαίρου. Αυτή τη στιγμή οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της διακοπής, χωρίς κάτι τέτοιο να αποκλείεται. Πιθανότατα ο υφυπουργός θα κουνήσει για τελευταία φορά το δάχτυλο προς τους υπευθύνους. Αν και, όπως λένε οι πληροφορίες του SDNA, είναι πιθανό το ενδεχόμενο προσωρινής αναστολής.

Ο Κοντονής έχει κάνει θεσμικές επαφές και έχει καταστήσει όλους τους παράγοντες συνυπεύθυνους, έχοντας μάλιστα πάρει τη διαβεβαίωση πως θα είναι αρωγοί στην προσπάθεια για πάταξη της βίας και της διαφθοράς και πως θα στηρίξουν κάθε απόφασή του. 

Οι πληροφορίες αυτές βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας μόλις μία μέρα μετά τη δημόσια τοποθέτηση-αποκάλυψη του Αναπληρωτή υπουργού Δημόσιας Τάξης, Γιάννη Πανούση, πως έχει κάνει ιδιαίτερη συζήτηση για το θέμα με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή!

Μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Η τελευταία λέξη», ο κ. Πανούσης αναφέρθηκε στο θέμα της βίας και ξεκαθάρισε ότι για τον ίδιο λύση είναι η αναστολή των πρωταθλημάτων: «Με το που θα γίνει κάτι, σταμάτα το πρωτάθλημα… Γιατί έτσι θα δείξεις ότι υπάρχει Πολιτεία». 

www.sdna.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr