Κατέβασε τα «ρολά» ο Τσουκαλάς.. το νταμπλ ο Πανναξιακός (video)

Κατηγορία: Ποδόσφαιρο


Νταμπλούχος Κυκλάδων ο Πανναξιακός που μετά τον τελικό κυπέλλου με τον Πάγο, νίκησε με τον ίδιο τρόπο (στα πέναλτι) και τον Α.Ο.Σ στον τελικό πρωταθλήματος που έγινε στην Παροικιά.

«Άγιο» φαίνεται πως έχουν οι παίκτες του Πανναξιακού, καθώς στον σημερινό τελικό βρέθηκαν με την πλάτη στον τοίχο στην διαδικασία των πέναλτι. Ο Ραμπαβίλας αστόχησε στο 5ο πέναλτι που θα έδινε το πρωτάθλημα στην ομάδα μας, ενώ το ίδιο έκανε και ο Κυριάκος Μανουδάκης στο 6ο και τελευταίο πέναλτι.

Ήρωας του αγώνα ο Μεσολογγίτης τερματοφύλακας Τσουκαλάς που έπιασε 3 πέναλτι, ενώ από την άλλη πλευρά και ο γκολκίπερ της ομάδας μας Κώστας Συριανός είχε πολύ καλή παρουσία πιάνοντας τα 2.

Α.Ο ΣΥΡΟΥ (Βαρθαλίτης): Συριανός, Καπλάνης (Γκιουράι 102΄) , Τερόλης, Παπαδάκης, Μουράι, Μπαλόπιτας, Μανουδάκης, Μαραγκός, Ξυγκάκης, Ραμπαβίλας, Σαγκινέτος (Άλντο 67΄).

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Προμπονάς): Τσουκαλάς, Καρελέμογλου, Καμπίρης, Παπανικολάου, Κατσάνης, Σέμε, Ευριπιώτης (Γαλάνης 72΄), Κότσαρης (Χαμηλοθώρης 84΄) , Λίκα (Ντάσιος), Κούτρος, Κατσούδας

syros-sports.gr