Μιλάει με Κυπαρισσία ο Βασίλης Ξανθόπουλος


Πολύ κοντά στην πρόσληψη του Βασίλη Ξανθόπουλου για την τεχνική ηγεσία βρίσκεται σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες του taklin.gr η ομάδα της Κυπαρισσίας.

Μάλιστα, ο έμπειρος τεχνικός με θητεία σε ομάδες Β” και Γ” Εθνική έχει την απόλυτη στήριξη τόσο από την πλευρά Σγουράκη όσο και από την πλευρά Φωτεινού.

Μάλιστα, τις επόμενες ημέρες που θα γίνει η τελική συνάντηση για το διοικητικό κομμάτι θα δώσει το παρών και ο νέος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τεχνικός.

Στην προπονητική του καριέρα αρχικά διατέλεσε βοηθός του Πέτρου Μίχου στον Παναιτωλικό και του Νίκου Αναστόπουλου στον ΠΑΣ Γιάννινα. Στη συνέχεια δούλεψε μόνος στο Θέρμιο Απόλλωνα, τον Αμβρακικό Βόνιτσας και από το 2002 μέχρι το 2004 στο Ελαιόφυτο. Τον Οκτώβριο του 2004 ανέλαβε τον Παναιτωλικό πραγματοποιώντας ικανοποιητική πορεία. Το καλοκαίρι του 2005 του κάνουν πρόταση τα Γιάννινα και αναλαμβάνει την ιστορική ομάδα. Παρά την καλή πορεία, τον Οκτώβριο, στο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ υφίσταται κριτική και παραιτείται.

Συνεργάζεται και πάλι με το Ελαιόφυτο, αλλά ανταποκρίνεται σε πρόταση της Λαμίας το Μάρτιο του 2006 και θα τελειώσει εκεί τη σεζόν. Το καλοκαίρι του 2006 ανέλαβε την Πρέβεζα και την οδήγησε στην άνοδο στην Γ΄ Εθνική το 2007.

Αμέσως μετά συνεργάζεται και πάλι με τον Ναυπακτιακό, αλλά θα φύγει σύντομα, μετά από τρεις μόλις αγωνιστικές. Το Νοέμβριο του 2007 ανέλαβε την Παναχαϊκή και τέλειωσε τη σεζόν στον Παναιτωλικό (Απρίλης 2008) τον οποίο και ανέλαβε πάλι στα τέλη του 2009. Εν συνεχεία δούλεψε στην Αναγέννηση Άρτας, τον Θεσπρωτό και τον Τηλυκράτη Λευκάδας. Έπειτα, τον Οκτώβριο του 2011 συνεργάστηκε με την ομάδα των Τρικάλων και το 2012 εργάστηκε στην ΑΕ Καραισκάκης.

Τελευταίος του σταθμός είναι η ΑΕΜ με την οποία ξεκίνησε συνεργασία τον Ιούλιο του 2013. Μετα από συνεχή άτυχα αποτελέσματα το φθινόπωρο του ίδιου έτους ζήτησε την παραίτησή του, κάτι που έγινε δεκτό από τη ομάδα του Μεσολογγίου.

Πηγή

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr