Με την πρώτη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στο Καρπενήσι ο Βαλμάς!


Με την συμμέτοχη του 20χρονου Μεσολογγίτη αμυντικού Κώστα Βαλμά στην αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα με προορισμό το Καρπενήσι όπου θα πραγματοποιηθεί και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει τραβήξει τα βλέμματα των ανθρώπων του συλλόγου από την περσινή χρόνια που αγωνίστηκε με την Κ20 του ΠΑΣ, με τον Γιάννη Πετράκη να τον συμπεριλαμβάνει και σε αποστολές με την πρώτη ομάδα.

Την αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για την πανέμορφη πόλη του νομού Ευρυτανίας αποτελούν οι: Βελλίδης, Περιστερίδης, Τσάβες, Ακόστα, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Μπέριος, Στρούνα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Γιάκος, Μανιάς, Σαπαλίδης, Σκόνδρας, Ηλιάδης, Καρανίκας, Φερφελής, Αυγενικού, Κρητικός, Γαρουφαλιάς, Μιρθιάνος, Λάλλας, Κολιοφούκας, Μασούρας, Κοζάκης, Βαλμάς, Αλεξίου.

Το προπονητικό επιτελείο του «Άγιαξ» της Ηπείρου αποτελείται από τους:

Ι. Πετράκης, προπονητής

Γ. Γεωργουλόπουλος, βοηθός προπονητής

Χ. Τσελιόπουλος, προπονητής τερματοφυλάκων

Β. Αλεξίου, Γυμναστής

Φ. Σκόρδος, φυσιοθεραπευτής

Ι. Μπαλαούρας, φυσιοθεραπευτής

Σ. Στεφάνου, φυσιοθεραπευτής

Σ. Αγγελης, φροντιστής

Φ. Ζαρογιάννης, φροντιστής

Αρχηγός της αποστολής που θα αναχωρήσει αύριο το πρωί στις 07:30 για το Καρπενήσι θα είναι ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΠΑΕ ο Δημήτρης Νιαρχάκος.

Πηγή πληροφοριών

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr