Παρελθόν από την Α.Ε. Κεφαλονιάς ο Α. Κρούτη...Τι δήλωσε ο ποδοσφαιριστής


 

Παρελθόν από την Α.Ε.Κ. αποτελεί και τυπικά (ήταν γνωστό από καιρό ότι δε θα συνέχιζε στους «κιτρινόμαυρους») ο Άλκη Κρούτη αφού δεν τα βρήκε με τους υπεύθυνους της ομάδας, πήρε την ελευθέρας του και ψάχνει τον νέο «σταθμό» στην καριέρα του και την ομάδα της αρεσκείας του για να συνεχίσει να αγωνίζεται.

Ο Κρούτη είχε επιστρέψει στην ομάδα του Γ. Τόγια τον Δεκέμβρη, μετά από έξι μήνες παρουσίας στην Α.Ε. Μεσολογγίου, και σίγουρα βοήθησε τα μέγιστα την Αργοστολιώτικη ομάδα, προκειμένου να πετύχει μια εντυπωσιακή πορεία τη χρονιά που έφυγε και ιδιαίτερα στα μπαράζ της Γ’ Εθνικής αφού ήταν από τους καλύτερους της παίκτες!

Πρόκειται για έναν πολύ καλό και εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστή του οποίου η αποχώρηση για την ομάδα της Α.Ε.Κ. αποτελεί πλήγμα και ιδιαίτερα στην θέση του αμυντικού μέσου, θέση που αγωνίζεται, όπως προαναφέραμε, με μεγάλη επιτυχία.

Έτσι πλέον ο Γ. Τόγιας χάνει ένα πολύτιμο «γρανάζι» από την «μηχανή» της ομάδας του και σίγουρα θα πρέπει να ψάξει πολύ για τον αντικαταστάτη του καλύπτοντας ένα μεγάλο κενό στη νέα προσπάθεια για τα κεκτημένα στο τοπικό ποδόσφαιρο και την άνοδο στη Γ΄Εθνική κατηγορία!

Ας δούμε παρακάτω τη δήλωση του Άλκη Κρούτη:

"Ευχαριστώ την ομάδα της Α.Ε. Κεφαλονιάς και προσωπικά τον πρόεδρο της κ. Δημήτρη Κουμαριώτη. Παρά του ότι και οι δυο πλευρές θέλαμε να συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά αυτή η συνεργασία τελικά δεν βρέθηκε η "χρυσή τομή" με αποτέλεσμα να αποχωρήσω από την ομάδα.

Εύχομαι στην ομάδα της Α.Ε.Κ. καλή πορεία στη συνέχεια και για μια ακόμη φορά να εκπληρώσει τους στόχους της."

Πηγή

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr