«Κλείνει» και Βαλμά η ΑΕ Καραϊσκάκης!


Πολύ κοντά σε ακόμη μία πολύ σημαντική μεταγραφή βρίσκεται η ΑΕ Καραϊσκάκης, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του SportsNow.gr.

Η Αρτινή ομάδα φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με τον 20χρονο (1 Απριλίου 1995) ακραίο αμυντικό (δεξί και αριστερό μπακ) Κώστα Βαλμά, ο οποίος τη σεζόν που μόλις τελείωσε ήταν βασικός στην Κ20 του ΠΑΣ Γιάννινα.

Μάλιστα, ο Βαλμάς ήταν στην προετοιμασία του ΠΑΣ στο Καρπενήσι και πριν από λίγες ημέρες έπαιξε στο φιλικό με τον Παναιτωλικό. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ύψους 1.80 αμυντικός, βρίσκεται ήδη στα Γρεβενά, όπου άμεσα θα ξεκινήσει προετοιμασία με την ΑΕ Καραϊσκάκης.

Να αναφέρουμε ότι ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΓΟ Μεσολογγίου και εν συνεχεία φόρεσε τη φανέλα της Κ17 και της Κ20 του Αστέρα Τρίπολης. Τη σεζόν 2013-2014 αγωνίστηκε με τον Άρη Αιτωλικού στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής (δύο 90λεπτά απέναντι στην ΑΕ Καραϊσκάκης), όπου ήταν βασικός και μέτρησε 21 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.

Και φέτος, όμως, η σεζόν για τον δεξιοπόδαρο αμυντικό ήταν γεμάτη, καθώς έκανε 28 συμμετοχές με τον Κ20 του ΠΑΣ, με τον προπονητή της ανδρικής ομάδας, Γιάννη Πετράκη, να τον έχει σε πολλές προπονήσεις της μεγάλης ομάδας.

Πηγή

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr