Στο Αιγάλεω ο Άγης Πασάς!

Κατηγορία: Ποδόσφαιρο


Πολύ δυναμικά συνεχίζει το Αιγάλεω στο μεταγραφικό παζάρι ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Α΄ Αθήνας και η διοίκηση υπό τον πρόεδρο κ. Γιάννη Παλτόγλου, έκανε πριν από λίγο γνωστούς τους τέσσερις παίκτες, οι οποίοι συμφώνησαν και σήμερα το απόγευμα υπογράφουν τα δελτία τους με την ιστορική ομάδα της πόλης μας.

Πρόκειται για τους Αγησίλαο Πασά (φώτο ), Άγγελο Μουκέα, Αλέξη Λοϊζίδη και Νίκο Κοκκιναρά. Μεταγραφές επιπέδου, οι οποίες δείχνουν ότι ο πήχης μπήκε πολύ ψηλά και τη νέα περίοδο το Σίτι θα είναι πανίσχυρο. Άλλωστε οι διοικούντες τον σύλλογο είχαν τονίσει την προηγούμενη εβδομάδα ότι θα αποκτηθούν παίκτες με εμπειρία.

Πιο συγκεκριμένα. Ο Αγησίλαος Πασάς είναι 32 ετών, αγωνίζεται ως καθαρόαιμος επιτελικός μέσος και έχει τεράστια εμπειρία σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα από την Α΄ Εθνική, καθώς έχει παίξει σε Καλλιθέα, Ιωνικό, Εθνικό Αστέρα, Βέροια, Καλαμάτα, Θύελλα Ραφήνας, ενώ πέρυσι ήταν ο "ενορχηστρωτής" της Αγίας Παρασκευής. Η πορεία του Πασά τα λέει όλα και σίγουρα η παρουσία του θα δώσει άλλη ποιότητα στην ομάδα.

Πηγή