Νέο Πρόγραμμα Ασφάλισης Ερασιτεχνικών Αθλητικών συλλόγων


Νέο Πρόγραμμα Ασφάλισης Ερασιτεχνικών Αθλητικών συλλόγων του ασφαλιστικού συμβούλου Γ. Ζέρβα της Interamerican Μεσολογγίου.

Το γραφείο μας με την υποστήριξη του κορυφαίου ασφαλιστικού οργανισμού της χώρας, την INTERAMERICAN, σχεδίασε ένα πρωτοποριακό ασφαλιστικό πρόγραμμα, για να παρέχει κάλυψη σε αθλητές ερασιτεχνικών συλλόγων σε περίπτωση ατυχήματος που ενδέχεται να συμβεί κατά τη διάρκεια προπονήσεων και επίσημων ή φιλικών αγώνων.

Ρωτήστε μας για την καλύτερη εξασφάλιση των αθλητών σας!

 

Γρηγόρης Ζέρβας

Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Τηλ: 6976 462 865

Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr