''Ζακυνθινός'' και πάλι ο Γιάννης Κολοβάκης

Ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που πέρυσι άφησε τον «στίγμα του» στην ομάδα του Ζακυνθιακού στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, γυρίζει ξανά «στο τόπο του εγκλήματος»…

Ο Αγρινιώτης ακραίος αριστερός αμυντικός  Γιάννης Κολοβάκης γυρίζει ξανά στο νησί… για να φορέσει και πάλι την γαλαζοπράσινη φανέλα του Ζακυνθιακού. Ο παίκτης επιστρέφει για να βοηθήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ζακύνθου αλλά και στα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική εφόσον ο Ζακυνθιακός κατακτήσει το τρόπαιο… Ο παίκτης έχει συμφωνήσει με την διοίκηση και όπως λένε οι πληροφορίες το δελτίο του είναι ήδη στα χέρια των γαλαζοπράσινων και από το νέο έτος θα ενσωματωθεί στην παλιά του ομάδα.

Η μεταγραφή του Κολοβάκη ανεβάζει το επίπεδο και την ταχύτητα της ομάδας από την άμυνα. καθώς ο Αγρινιώτης παίκτης φημίζεται για τις γρήγορες πλαγιοκοπήσεις του αλλά και για το πάθος του… Στον Ζακυνθιακό έχουν πλέον κάθε λόγο να χαμογελούν καθώς η ομάδα θωρακίζεται πλήρως. Oπως λένε οι πληροφορίες θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφές!

ioniansports.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr