«Κλείνει» Ασπρογέρακα ο Βύζας Μεγάρων!

Ο 45χρονος προπονητής επιστρέφει στα Μέγαρα, αυτή τη φορά ως επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου.

Φαίνεται πως απομένουν μόνο οι... ανακοινώσεις για να οριστικοποιηθεί η πρόσληψη νέου προπονητή στον Βύζαντα Μεγάρων! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τις τελευταίες ώρες ηδιοίκηση του Θόδωρου Μιχάλαρου βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο επαφών με τον Γιώργο Ασπρογέρακα, ο οποίος θα αποτελέσει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- τον νέο προπονητή των «κιτρινόμαυρων»! Ουσιαστικά, πρόκειται για επιστροφή του 45χρονου, αυτή τη φορά ως επικεφαλής του τεχνικού επιτελείου, αφού και πριν πέντε χρόνια είχε εργαστεί στον σύλλογο της Δυτικής Αττικής, αποτελώντας τότε τον στενό συνεργάτη του Ηλία Φυντάνη.

Έκτοτε, ο έμπειρος τεχνικός εργάστηκε στο Χαϊδάρι με μεγάλη επιτυχία, αλλά και σε ομάδες της δυτικής Στερεάς Ελλάδας και των Επτανήσων, όπως είναι ο Όμηρος Νεοχωρίου (Α' ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας) και ο Τηλυκράτης Λευκάδας (Α' ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας).

Από αύριο (28/1) θα προχωρήσουν και οι μεταγραφικές κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, κάτι που κρίνεται απαραίτητο για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου.

Δημήτρης Θεοδώρου

pamebala.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr