Τσίμπησε βαθμό στη Ριζούπολη ο Παναιγιάλειος με γκολ ''φωτοβολίδα'' του Λινάρδου (Βίντεο)

Κατηγορία: Ποδόσφαιρο

 

Ο Παναιγιάλειος έπαιξε παλικαρίσια στη Ριζούπολη και "τσίμπησε" βαθμό (1-1) από τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 23ης αγωνιστικής της Football League. Καμαρά - Λινάρδος οι σκόρερ.

Πισογύρισμα για τον Απόλλωνα Σμύρνης το 1-1 με τον Παναιγιάλειο στη Ριζούπολη. Η "Ελαφρά Ταξιαρχία" δεν κατάφερε να νικήσει την σκλητράχηλη ομάδα του Αιγίου, η οποία μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ έκοψε βαθμούς από έναν ακόμα διεκδικητή της ανόδου.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά το ματς και σκόραραν μόλις στο 9'. Ο Καμαρά μετά από εξαιρετική ασίστ του Σουνά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με πλασέ (1-0). Ακολούθησαν δύο σημαντικές φάσεις για το 2-0, στο 11' με το σουτ του Μπουντόπουλου που εξουδετέρωσε ο Αθανασόπουλος και στο 12 με τη γυριστή κεφαλιά του Καμαρά που μπλόκαρε ο γκολκίπερ της "Μαύρης Θύελλας".

Λίγα λεπτά μετά, στο 14' ο Λινάρδος με εξαιρετικό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα σε ένα σημείο που ήταν αδύνατο για τον Αποστολίδη να αποσοβήσει τον κίνδυνο. Έτσι έγινε το 1-1. Σε αντίθεση με το πρώτο μέρος, το δεύτερο μισό δεν ήταν καθόλου καλό. Ναι μεν οι "κυανόλευκοι" είχαν την υπεροχή, αλλά ο Παναιγιάλειος κρατούσε με ασφάλεια το ισόπαλο σκορ.

Στο τελευταίο λεπτό του αγώνα, ο Αθανασόπουλος έκανε την απόκρουση του αγώνα. Έπεσε στην αριστερή του γωνία και έβγαλε την κεφαλιά του Κύργια. Εξαιρετικό αποτέλεσμα για τους βελτιωμένους Αιγιώτες, που εμφανίζονται ολοένα και καλύτεροι όσο περνά ο καιρός. Δεύτερο διαδοχικό ματς κατά το οποίο, από την άλλη, ο Απόλλων δεν κατακτά τη νίκη (είχε προηγηθεί η ήττα στη Λάρισα από την ΑΕΛ).

Διαιτητής: Τ. Τίκας (Καρδίτσας)

Βοηθοί: Μπετσόγλου (Κορινθίας), Μανούρας (Τρικάλων)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Μ. Τεννές): Αποστολίδης, Πάνος, Ψιάνος, Κύργιας, Γκότοβος, Ρουσάκης, Βάντερσον (46' Φαρινόλα), Σουνάς, Φομίν (61' Τζιώρας), Μπουντόπουλος (79' Στεργίδης), Καμαρά.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Χ. Παρασκευόπουλος): Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Κρισμάρεβιτς, Μπουρλάκης, Σπίνουλας (88' Ρέλλας), Γκοτσούλιας, Λινάρδος (84' Ζαχαρόπουλος), Ζουνίνιο (74' Γκούφας), Κολόκας, Παπαχρήστος, Σκαρτσίλας.

Πηγή: www.sport24.gr