ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-BOMBA: Η ΕΠΟ εξετάζει την πρόωρη λήξη της σεζόν!

Το ενδεχόμενο πρόωρης λήξης της αγωνιστικής περιόδου εξετάζουν αυτήν την ώρα τα μέλη του Δ.Σ. της ομοσπονδίας στο περιθώριο των δραματικών εξελίξεων σχετικά με τον τελικό του Κυπέλλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportfm.gr, η ΕΠΟ σκεφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ρίξει εδώ και τώρα την αυλαία της σεζόν, απαντώντας με αυτόν τον τρόπο στον πόλεμο που θεωρεί ότι δέχεται από τον Σταύρο Κοντονή.

Κάτι που σημαίνει ότι αν τελικά προχωρήσει στη λήψη αυτής της απόφασης τότε δεν θα γίνει ο τελικός του Κυπέλλου, αλλά ούτε και τα πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας.

Οπότε οι ομάδες θα δηλωθούν στα Κύπελλα Ευρώπης με βάση τη θέση που κατέλαβαν στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Σε αυτό το σενάριο, ο Παναθηναϊκός ως δεύτερος θα προκριθεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Πανιώνιος θα πάρουν τα τρία εισιτήρια του Γιουρόπα Λιγκ. Πρέπει να σημειωθεί ότι αν δεν δηλωθεί από την ΕΠΟ κάτοχος Κυπέλλου τότε η ΑΕΚ δεν θα έχει καμία πιθανότητα πλέον να παίξει απευθείας σε όμιλο του Europa League. Άρα όλες οι ομάδες του Europa θα ξεκινήσουν από τον πρώτο προκριματικό γύρο.

Υπάρχουν βέβαια πανίσχυρες και υψηλότατες ρήτρες μεταξύ NOVA και Λίγκας για την περίπτωση μη τέλεσης των πλέι οφ. Στο ερώτημα «ποιος θα πληρώσει τις ρήτρες εκατομμυρίων αν δεν γίνουν τα πλέι οφ;», η απάντηση είναι σαφής: «H Λίγκα»! Η ΕΠΟ δεν έχει σχέση με τις τηλεοπτικές συμβάσεις ανάμεσα στη Λίγκα και τη Nova οπότε μόνο οι ΠΑΕ θα είναι υπόλογες απέναντι στο συνδρομητικό κανάλι αν δεν πραγματοποιοηθούν τα πλέι οφ.


Προφανώς λοιπόν η ΕΠΟ επιδιώκει να φέρει τις ομάδες απέναντι στην πολιτική που ακολουθεί ο Κοντονής και να τις «αναγκάσει» να τον αδειάσουν δεδομένης της τεράστιας οικονομικής ζημίας που θα υποστούν.

Αυτή τη στιγμή οι διαβουλεύσεις στην ΕΠΟ κορυφώνονται και αν διαπιστωθεί ότι είναι απολύτως καλυμμένη νομικά για να προχωρήσει σε μία τόσο ακραία απόφαση, τότε πιθανότατα η αγωνιστική περίοδος θα ολοκληρωθεί πρόωρα και άδοξα εν μέσω πολεμικού κλίματος, το οποίο θα ενταθεί και θα κορυφωθεί.

Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες, τις παρακολουθούμε και θα σας ενημερώσουμε πρώτοι όπως κάνουμε άλλωστε μέχρι και τώρα. Μείνετε συντονισμένοι!

Πηγή: www.sport-fm.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr