Πρόεδρος Αμβρακίας Κωστακιών «Τη νέα χρονιά θα είμαστε στην Γ΄ Εθνική»

Κατηγορία: Ποδόσφαιρο

«Δουλέψαμε συλλογικά», λέει στην «Γ» ο πρόεδρος της Αμβρακίας Κωστακιών Δημήτρης Πετανίτης και αυτό θεωρεί ως το μεγαλύτερο επίτευγμα απ’ την πετυχημένη απόπειρα, που ο ίδιος έκανε στο τοπικό ποδόσφαιρο και τώρα δίνει το σύνθημα για ανάλογη πορεία, στους αγώνες μπαράζ, που εκ των τεσσάρων πρωταθλητριών ανάλογων νομών, θα ανέβουν στην Γ΄ Εθνική.

Θεωρεί πως ο όμιλος (Αμβρακία Κωστακιών, Τηλυκράτης Λευκάδας, Ναυπακτιακός Αστέρας και Αστέρας Ιτέας) στον οποίο θα αγωνιστεί η ομάδα του, είναι βατός και η ομάδα του, θα κάνει πράξη αυτόν τον στόχο. Όμως εξηγεί πως «για να κάνουμε πράξη τον στόχο μας, χρειαζόμαστε την βοήθεια και την στήριξη όλων των φιλάθλων», πράγμα που είναι εφικτό να γίνει, όπως λέγεται και στα ποδοσφαιρικά στέκια. Με την ευκαιρία δίνει και μια απάντηση, σε κάποιους καλοθελητές, που ακόμη δεν άρχισαν οι αγώνες κατάταξης, έβγαλαν το συμπέρασμα, πως ο ίδιος ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του, δεν ενδιαφέρονται για την άνοδο, στην Γ’ Εθνική. «Θα είμαστε την επόμενη χρονιά, στην «Γ» εθνική», λέει με βεβαιότητα και κλείνει την συζήτηση αυτή.

Σ’ ότι αφορά την συλλογική επιτυχία, ο Δημήτρης Πετανίτης λέει στην «Γ»: «Ξεκινήσαμε μια ομάδα φίλων της ομάδας και βάλαμε συγκεκριμένους στόχους, τους οποίους έπρεπε να πετύχουμε. Γνωρίζαμε τις δυσκολίες και τις οικονομικές απαιτήσεις του εγχειρήματος και όταν είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε, μπήκα δυνατά στον αγώνα και δεν έπρεπε να αποτύχουμε».

Ειδική αναφορά επιθυμεί να κάνει ο πρόεδρος της Αμβρακίας Δημήτρης Πετανίτης, στον προπονητή Δημήτρη Μπαλάφα, για να πει: «Είχαμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με τον καλύτερο προπονητή της περιοχής μας και πρέπει να σημειώσουμε πως μαζί του, όσα συμφωνήσαμε έγιναν πράξη και σε καμία στιγμή της αγωνιστικής περιόδου, δεν είχαμε την παραμικρή αντιπαράθεση μαζί του».

Συνεχίζει για τον προπονητή, ο πρόεδρος και επισημαίνει: «Ο άνθρωπος έχει πλήρη γνώση του ποδοσφαίρου και δεν κάνει τίποτα τυχαία, αλλά με στόχο. Στην περίπτωσή μας, έκανε πολλά πράγματα, τα οποία φάνηκαν και απ’ την διάρκεια, που έδειξε η ομάδα».

Πηγή: gnomiartas.gr