Ανακοινωσε Κόκκαλη – Φράγκο – Αντωνόπουλο – Μούτσα - Κολοβάκη και Νάκα η Επισκοπή, οι δηλώσεις των παικτών

Έξι παίκτες, παιδιά με τα οποία έχει δουλέψει μαζί τους στο παρελθόν ο Χρήστος Βασιλείου, απέκτηδσε η ομάδα μας. Άρτι αφιχθέντες στο νησί μας οι Σωτήρης Κόκκαλης, Χρήστος Φράγκος, Τζουλιάνο Μούτσα, Αντώνης Αντωνόπουλος, Γιάννης Κολοβάκης και Στάθης Νάκας έχουν σκοπό μαζί με όλους τους υπολοίπους να βοηθήσουν την Επισκοπή μας να επιστρέψει στη Γ’ Εθνική.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή με την ανακοίνωση της ομάδας μας: "Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργσίας με τους ποδοσφαιριστές, Σωτήρη Κόκκαλη,Χρήστο Φράγκο, Τζουλιάνο Μούτσα, Αντώνη Αντωνόπουλο, Γιάννη Κολοβάκη και Στάθη Νάκα.

Σωτήρης Κόκκαλης

Ο Κόκκαλης παίζει ως «φουνταριστός» και έχει πλούσιο βιογραφικό από ομάδες της Στερεάς Ελλάδας αλλά και του Ιόνιων νήσων καθώς έχει πολλές συμμετοχές στην παλιά Δ’ Εθνική αλλά και στην Γ’ Εθνική με τη μορφή που τη γνωρίζουμε σήμερα.
Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον επιθετικό, Σωτήρη Κόκκαλη. Ο έμπειρος φορ αφίχθη πρόσφατα στο Ρέθυμνο και εντάσσεται κανονικά στο ρόστερ της ομάδας μας προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία σήμερα Δευτέρα (25/7).
Έχει γεννηθεί στις 26/2/86 και έχει ύψος 1.83. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στη Δόξα Καινουργίου. Ακολούθως αγωνίστηκε σε Απόλλωνα Αθηνών (Δ’ Εθνική), Αναγέννηση Σχηματαρίου (Α’ Βοιωτίας), Σκουφά Σκουμποτίου (Δ’ Εθνική), Όμηρο Νεοχωρίου (Δ’ Εθνική), ΑΕ Μεσολλογγίου (Δ’ Εθνική), Τιλυκράτη Λευκάδας (Γ’ Εθνική), Άρη Αιτωλικού (Δ’ Εθνική) και Φλόγα Παλαιομάνινας.

Σωτήρης Κόκκαλης:«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σ’ αυτή την ομάδα. Στόχος είναι ο πρωταθλητισμός, το κύπελλο και η άνοδος στη Γ’ Εθνική. Φυσικά από τη μεριά μου να καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για να τα καταφέρουμε όλα αυτά.
Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου οι άνθρωποι της Επισκοπής καθώς όταν μου έγινε η πρόταση από τον κ. Βασιλείου δεν το σκέφτηκα καθόλου. Η Επισκοπή δεν ανήκει σε τοπικές κατηγορίες και πρέπει να ανέλθει εκεί που της αξίζει».

Χρήστος Φράγκος

Ο Χρήστος Φράγκος εχει γεννηθεί στις 27/3/1993 και έχει ύψος 1.80μ. και αγωνίζεται σαν αριστερός ακραίος χαφ .
Από το Αγρίνιο ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία αλλά πολύ γρήγορα έχει προλάβει να κάνει το γύρο της μισής Ελλάδας με ομάδες με τις οποίες έχει συνεργαστεί αποκομίζοντας πλούσιες εμπειρίες. Μετά το Αγρίνιο αγωνίστηκε κατά σειρά σε: Ατρόμητο (Κ20), Ήφαιστο Περιστερίου (Δ’ Εθνική), ΑΕ Μεσολογγίου (πρωτάθλημα Δ’ Εθνική), Ερμιονίδα (πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής), Αρχάγγελο Ρόδου (Α’ Ρόδου) και Φλόγα Παλαιομάνινας.

Χρ. Φράγκος:«Χαίρομαι που ήρθα στην Επισκοπή γιατί είναι μια ιστορική ομάδα. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα και η άνοδος. Πρώτα απ’ όλα όμως χρειάζεται να είμαστε υγιείς για να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Βαγγέλης Αντωνόπουλος

Ο Βαγγέλης Αντωνόπουλος είναι αριστερός μπακ. Στην Επισκοπή είχε αγωνιστεί πριν από 6 χρόνια (την περίοδο 2010-11) όταν και πάλι είχε συνεργαστεί με προπονητή τον Χρήστο Βασιλείου. Ο Ατνωνόπουλος έχει 24/11/86, έχει ύψος 1.75μ και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στο Αγρίνιο. Έκτοτε πέρασε από την Επισκοπή (Δ’ Εθνική), τον ΠΑΣ Πρέβεζας (Δ’ Εθνική), την ΑΕ Κεφαλονιάς (Δ’ Κεφαλονιάς), τον Πατεργιακό Κεφαλονιάς (Δ’ Εθνική), τον Αμβρακικό Βόνιτσας (Δ’ Εθνική), τον ΑΟ Δικαίου (Α’ Δωδεκανήσων), την ΑΕ Μεσολογγίου (Α’ Αιτωλοακαρνανίας), τον Τσικλητήρα (Α’ Μεσσηνίας) και τη Φλόγα Παλαιομάνινας.(Α’ Αιτωλοακαρνανίας).

Βαγγέλης Αντωνόπουλος: «Επιστρέφω σε παλιά λημέρια όπου πέρασα όμορφα. Ξέρω τα μέρη γι’ αυτό θέλω να ξαναγυρίζω. Αυτό που θέλω περισσότερο όμως είναι να ξαναπρωταγωνιστήσει η Επισκοπή και να φτάσουμε στο πρωτάθλημα».

Γιάννης Κολοβάκης

Ο Γιάννης Κολοβάκης αγωνίζεται ως ακραίος μπακ χαφ σε όλες τις θέσεις της δεξιάς ή αριστερής πλευράς.
Έχει γεννηθεί στις 28/6/1993 με ύψος 1.75μ.
Ο Γιάννης Κολοβάκης ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία Ελπίδες Αγρινίου και αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα στην Α’ κατηγορία Αιτωλοακαρνανίας καθώς και στις ακαδημίες του Παναιτωλικού. Το 2010 μεταπήδησε στην Α.Ε Μεσολογγίου (Δ’ και Γ΄ Εθνική). Έκτοτε πήγε στον Άρη Αιτωλικού και από ‘κει βρέθηκε στον Ζακυνθιακό (Γ’ Εθνική). Έπειτα, ακολούθησε ο ΑΟ Λουτρακίου.

Γιάννης Κολοβάκης:«Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ομάδα που έχει τόση ιστορία. Ελπίζω να βοηθήσω και ‘γω όσο μπορώ προκειμένου να ανεβάσουμε την Επισκοπή στη Γ’ Εθνική».

Τζουλιάνο Μούτσα

Ο Τζουλιάνο Μούτσα είναι από τους επιθετικούς εκείνους που διακρίνονται για την ταχύτητά τους ενώ στη χρονιά που έκλεισε, έλαβε τον τίτλο του 1ου σκόρερ στην Β’ Αιτωλοακαρνανίας επιτυγχάνοντας 19 τέρματα.
Έχει γεννηθεί στις 5/11/1991 και έχει ύψος 1.81μ.. Ποδόσφαιρο ξεκίνησε να παίζει στον Αστέρα Παντάνασσας. Στις ομάδες καθόταν αρκετά χρόνια γι’ αυτό και άλλαξε μόλις δύο συλλόγους, τη Φλόγα Παλαιομάνινας (Α’ Αιτωλοακαρνανίας και την Αναγέννηση Θέρμου (πρώτος σκόρερ σκόρερ με 19 γκολ).

Τζ. Μούτσα«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εξέλιξη της μεταγραφής μου. Ευχαριστώ και τον προπονητή μου κ. Βασιλείου. Μου ήρθε ξαφνικά η πρόταση και για να πω την αλήθεια δεν το πολυσκέφτηκα. Έχω ακούσει τόσα πολλά για την Επισκοπή, τις εγκαταστάσεις της, την προοπτική που έχει ως σύλλογος, τον πρόεδρό της κ. Νικολιδάκη γι’ αυτό και είπα αμέσως το «ναι». Αυτό που θέλουμε φυσικά είναι να ανεβάσουμε την ομάδα στη Γ’ Εθνική».

Στάθης Νάκας

Ο Στάθης Νάκας είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευχέρεια τόσο δεξιά όσο και αριστερά στα χαφ ή και ως επιτελικός.

Είναι γεννημένος στις 8/6/96 και έχει ύψος 1.80μ. Έπαιξε για πρώτη φορά με τον Αμφίλοχο (Δ’ Εθνική) και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Παναιτωλικό (Κ20). Μία χρονιά μετά επέστρεψε στον Αμφιλοχος (Α’ Αιτωλοακαρνανίας.

Στ. Νάκας:«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην Κρήτη και στην Επισκοπή. Είναι επίσης πολύ σημαντικό που θα έχω κόουτς τον κ. Βασιλείου με τον οποίο γνωριζόμαστε καλά. Έχω μάθει ότι οι εγκαταστάσεις της Επισκοπής είναι ιδανικές και θα με βοηθήσουν σαν ποδοσφαιριστή. Έχω φιλοδοξίες και πιστεύω πολύ σ’ αυτό το εγχείρημα».

Ο ΑΟ Επισκοπής τους καλωσορίζει στο Ρέθυμνο και τους εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες».

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr