Την Παρασκευή η απόφαση της προσφυγής για την ακύρωση της Γ.Σ της ΕΠΟ που κατάθεση η Α.Ε Οινιαδων

Την προσεχή Παρασκευή θα κριθεί η προσφυγή της Αθλητικής Ένωσης Οινιάδων για την ακύρωση της Γ.Σ. της ΕΠΟ στις 19 Δεκεμβρίου.

Την ύστατη ώρα θα κριθεί από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για το εάν είναι νόμιμη η σύγκληση της Γ.Σ. της ΕΠΟ για την Δευτέρα 19/12 με σκοπό την εκλογή εκπροσώπων στην ΕΟΕ.

Η υπόθεση αναβλήθηκε για την Παρασκευή 16/12 και ενώ η απόφαση αναμένεται να βγει αυθημερόν. Σύμφωνα με πληροφορίες η Αθλητική Ενωση Οινιάδων, της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, ζητεί ακύρωση της Γ.Σ., τόσο επειδή δεν συγκλήθηκε με βάση τον εκλογικό νόμο, αλλά και επειδή η ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων για την ΕΟΕ (σ.σ. Γραμμένος για τακτικός εκπρόσωπος και Παπαχρήστος για αναπληρωματικός) έγινε πριν παρέλθει η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων. Οι Οινιάδες είναι αντιπολιτευόμενο σωματείο προς στον πρόεδρο της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, Τάκη Παπαχρήστο.

Πηγή: www.gazzetta.gr

 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr