Σταμάτης Σαρρής / Τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος της Ακαδημίας του Ολυμπιακού Πειραιώς στην Πάτρα

Προς τους γονείς και ποδοσφαιριστές της σχολής ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς.

Μετά από ένα μεταβατικό στάδιο μιας χρονιάς , έχοντας σε γνώμονα την αναβάθμιση των υπηρεσιών της ακαδημίας και κατόπιν συνεννοήσεως με την κεντρική ακαδημία του Ρέντη, προσελήφθη ως τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος της ακαδημίας ο αθηναίος προπονητής Σαρρής Σταμάτης ο οποίος θα αποτελεί και τον συνδετικό κρίκο μεταξύ σχολής και κεντρικής ακαδημίας.

Ο ανωτέρω προπονητής είναι καθηγητής φυσικής αγωγής και κάτοχος UEFA B και υπό αξιολόγηση UEFA A με 15ετή τουλάχιστον εμπειρία σε ακαδημίες αλλά και αντρικές ομάδες της Αθήνας του Πειραιά αλλά και της Αιτωλοακαρνανίας όπου διετέλεσε και προπονητής των μικτών ομάδων παίδων και νέων αντίστοιχα.

Επιπλέον, για την καλύτερη διευθέτηση των φροντιστηρίων των μαθητών- ποδοσφαιριστών, σας ενημερώνουμε πως οι ώρες των προπονήσεων θα είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή 15.00- 17.00 και με δυνατότητα επέκτασης μιας ώρας ώστε να ταξινομηθούν καλύτερα τα τμήματα και να ικανοποιηθούν οι προπονητικές απαιτήσεις των αθλητών μας.

Πληροφορίες στα τηλέφωνα 2610-522258 και 697.660.6682 καθημερινά 18.00- 21.00

Πηγή: www.erasitexnikoaxaias.gr

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr