Στον Αστακό το Σάββατο η ΑΕΜ κόντρα στον τοπικό Ηρακλή

Με προπόνηση στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου που διαθέτη πλαστικό συνθετικό τάπητα όπως και το γήπεδο του Αστακού ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΜ για το Σαββατιάτικο εκτός έδρας παιχνίδι στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή Αστακού.

Τα προβλήματα για ακόμα μια εβδομάδα δεν λείπουν για τον τεχνικό της ομάδας Γιώργο Πετσίνη που δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες, Κοντοπάνο, Βαβάτσικο και Γιώργο Κάκκο.

Νίκη και συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλει κόντρα στη νεοφώτιστη ομάδα του Ηρακλή Αστακού η ομάδα του Μεσολογγίου το Σάββατο, με τις δυο ομάδες να συναντιούνται εκ νέου και την προσεχή Τετάρτη 18/10 και πάλι στο γήπεδο του Αστακού αυτή την φορά για τον θεσμό του κυπέλλου.

Κινητικότητα υπάρχει και στο μεταγραφικό μέτωπο για την ΑΕΜ, η οποία έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με παίκτη που αγωνίζεται στον χώρο της άμυνας και έχει ξανά φορέσει την φανέλα των κανονιέρηδων με επιτυχία την περίοδο 2015-2016, ενώ τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις παίρνουν μέρος και δοκιμάζονται ακόμα 3 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι δυο από την βόρεια Ελλάδα.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Καραβασίλης, Καλαμπόκης και Αντωνόπουλος.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr