Λύση συνεργασίας για Νίκο Μπότα και ΑΕΜ/ Το ευχαριστώ του παίκτη

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ώρες από την ΑΕΜ ο Νίκος Μπότας, με τον 23χρονο τερματοφύλακα μετά από συνάντηση που είχε με την διοίκηση των κανονιέρηδων να αποφασίζεται η από κοινού λύση της συνεργασίας τους.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αυτή την περίοδο εκπληρώνει την στρατιωτική του θητεία στο Μεσολόγγι στο 2/39 Κέντρο Ευζώνων Στρατόπεδο Πεζικού, και έχει αγωνιστεί με επιτυχία κατά το παρελθόν σε Άρη Αιτωλικού, Νέους Παναχαϊκής, Διαγόρα Βραχνεϊκων Πάτρας, Αετό Σταμνάς, Αλικυρναϊκό Αγίου Θωμά και ΑΕΜ.

Το ευχαριστώ του παίκτη:

«Μετά την λύση της συνεργασίας του με την ομάδα του Μεσολογγίου ο ποδοσφαιριστής μιλώντας στο www.aitosports.gr θέλησε να ευχαριστεί την διοίκηση των κανονιέρηδων για την συνεργασία που είχαν μέχρι σήμερα, και να ευχηθεί τόσο στους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του αλλά και την ομάδα ότι καλύτερο τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο κύπελλο».

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr