Έτοιμη για το Κυριακάτικο γειτονικό ντέρμπι με τον Όμηρο Νεοχωρίου η ΑΕΜ

Με προπόνηση στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου όπου θα πραγματοποιηθεί και το Κυριακάτικο γειτονικό ντέρμπι με την ομάδα του Όμηρου Νεοχωρίου ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το μεσημέρι η προετοιμασία για την ΑΕΜ.

Τα προβλήματα για ακόμα μια εβδομάδα αρκετά για τον Γιώργο Πετσίνη που εκτός των τραυματιών, Κοντοπάνου, Βαβάτσικου και Γιώργο Κάκκου, είδε μετά το παιχνίδι μεσοβδόμαδα για το κύπελλο με τον Ηρακλή Αστακού να αντιμετωπίζουν μικροπροβλήματα οι Λίτσος και Πιστιόλης, οι οποίοι και ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ πρόβλημα της τελευταίες στιγμής προέκυψε και με τον αρχηγό της ομάδας Κώστα Μπαλαούρα ο οποίος δεν μπόρεσε να πάρει μέρος κανονικά στην τελευταία προπόνηση λόγω έντονων ενοχλήσεων στη μέση, με την συμμετοχή του να αποφασίζεται την τελευταία στιγμή.

Μεταγραφική ενίσχυση για τους κανονιέρηδες που χθες ανακοίνωσαν και επίσημα τους νεαρούς Γιάννη Πασπαλιάρη και Παναγιώτη Κοτωφόλή οι οποίοι και αγωνίστηκαν και στο παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης, ενώ επαναπατρισμό έχουμε και για τον έμπειρο αμυντικό Νίκο Μπαλαμπάνη ο οποίος επιστρέφει στην ΑΕΜ μετά από ένα χρόνο, αμφότεροι είναι στην διάθεση του τεχνικού τιμ για το αυριανό παιχνίδι.

Κοσμοσυρροή αναμένεται αύριο το μεσημέρι στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου «Θεόδωρος Πασσιόπουλος» όπου στις 15:30 θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΑΕ Μεσολογγίου και Όμηρο Νεοχωρίου, και γι αυτό το λόγω καλό θα ήταν η προσέλευση να γίνει λίγο νωρίτερα πριν το πρώτο σφύριγμα του ρέφερι του παιχνιδιού.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr