Πήρε το ντέρμπι με δυο ''πιστολιές'' η ΑΕΜ

Νίκη με σκορ 2-0 για την ΑΕΜ το μεσημέρι της Κυριακής στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου στο γειτονικό ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής κόντρα στον Όμηρο Νεοχωρίου, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κώστα Πιστιόλη που πέρασε το παιχνίδι στο 60΄και με δυο προσωπικά τέρματα στο 70΄και το 81΄καθαρισε το παιχνίδι για την ομάδα του.

Παρουσία αρκετών φίλων του ποδοσφαίρου διεξήχθη το παιχνίδι, με τους φίλους των δυο ομάδων να παρακολουθούν διπλά διπλά την αναμέτρηση χωρίς να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

28΄πασα του Σεραφίγγου, σουτ του Μπουρλάκη μπλοκάρει ο Ζέρβας.

30΄γυρισμα στην περιοχή του Μούτσα, σουτ του Μπουρλάκη ψηλά άουτ.

32΄σέντρα του Μπαλαμπάνη στην περιοχή, προσπάθεια για ανάποδο ψαλιδάκι του Βασιλάρη με την μπάλα να φτάνει στον Καβαλλάρη, κεφάλια του τελευταίου θα μαζέψει χωρίς πρόβλημα ο Δουλιώτης.

42΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βασιλάρη, θα μπλοκάρει ο Δουλιώτης.

50΄σέντρα του Μούτσα στην περιοχή, με τον Σεραφίγγο να μην μπορεί να έρθει σε επαφή με την μπάλα και να μαζεύει ο Ζέρβας.

62΄σεντρα στην περιοχή του Ομήρου, η κεφαλιά του Πιστιόλη δεν θα ανησυχήσει τον Δουλιώτη.

72΄ΓΚΟΟΛ, γέμισμα του Καβαλλάρη δεξιά για τον Πιστιόλη, ατομική προσπάθεια του επιθετικού της ΑΕΜ με σουτ στην κλειστή γωνία θα κάνει το 1-0.

80΄σέντρα Μπαλαμπάνη, ο Καρράς θα πιάσει το σουτ μέσα από την περιοχή πέφτοντας, με την μπάλα να περναει ελάχιστα άουτ από αριστερό κάθετο δοκάρι.

81΄ΓΚΟΟΛ, ακόμα ένα επιτυχημένο γέμισμα του Καβαλλάρη, αυτή την φορά από αριστερά θα βρει τον Βασιλάρη που θα κάνει την ατομική ενέργεια και την κατάλληλη στιγμή θα πασάρει στον επερχόμενο Πιστίολη που με σουτ μέσα από την περιοχή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0.

89΄σουτ του Καβαλλάρη θα μαζέψει ο Δουλιώτης.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Κέκελος, Τσιλίκας και Δημονίτσας.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Γιώργος Πετσίνης) Ζέρβας, Μπαλαούρας, Κάκκος Χ., Μπαλαμπάνης, Λίτσος, Ντζιμάνης (91΄Βασιλείου Γ.), Μιχαλόπουλος (60΄Πιστιόλης -  89΄Καβαλλάρης Δ.), Πασπαλιάρης, Καρράς (82΄Χαλαζίας), Βασιλάρης, Καβαλλάρης Θ.

Όμηρος Νεοχωρίου: (Βασίλης Ξανθόπουλος) Δουλιώτης, Κοκώνης (62΄Ματσίγκας), Θεοδωρίδης, Τσώνης, Ζαχαράκης, Κορομηλάς, Παπανικολάου, Καλύβας, Σεραφίγγος, Μπουρλάκης (70΄Μαχμούτ), Μούτσα. 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr