''Ντέρμπι'' συμπολιτών το Σάββατο 28 Οκτωβρίου στο ενωσιακό γήπεδο

''Ντέρμπι'' συμπολιτών αύριο Σάββατο 28 Οκτωβρίου στις 15:30 στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου «Θεόδωρος Πασσιόπουλος» με την Αναγέννηση Μεσολογγίου να υποδέχεται την ΑΕ Μεσολογγίου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.

Για τους τυπικά γηπεδούχους της Αναγέννησης μιας και οι δυο ομάδες χρησιμοποιούν μέχρι σήμερα ως έδρα το ενωσιακό γήπεδο ο τεχνικός της ομάδας Μάκης Κουρνέτας δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ψαθά και Ρισβά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, ενώ θα έχει στην διάθεση τον Χαμοσφακίδη που επιστρέφει από τιμωρία, καθώς και τον Ρήγα ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα μετά το σύντομο πέρασμα του από την ΑΕΜ. 

Για τους φιλοξενούμενους δυο τα σημαντικά προβλήματα για τον τεχνικό της ομάδας Γιώργο Πετσίνη, που δεν μπορεί να υπολογίζει για το αυριανό παιχνίδι στους τραυματίες Γιώργο Κάκκο και Βαγγέλη Βασιλάρη, ενώ κανονικά αναμένεται να είναι στην διάθεση του το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας Αλέξης Ζαχαρόπουλος, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν θα είναι η τελευταία μεταγραφική κίνηση για τους κανονιέρηδες.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τσαμπάς, Κουτρουμάνος και Μπακάκη.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr