Εύκολη επικράτηση με 5-1 για την ΑΕΜ επί της Αναγέννησης

 

Εύκολη επικράτηση με σκορ 5-1 για την ΑΕΜ το μεσημέρι του Σαββάτου στο ενωσιακό γήπεδο Μεσολογγίου επί της γηπεδούχου Αναγέννησης Μεσολογγίου.

Το σκορ άνοιξε στο 25΄για την ΑΕΜ ο Καρράς με πλασέ 0-1, για να έρθει στο 33΄ο Σούλας μετά από λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων να ισοφαρίσει σε 1-1.

Στο 37΄μετα από μια εκτέλεση κόρνερ η οποία έγινε κάτω από έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων για λάθος υπόδειξη του ρέφερι του παιχνιδιού, ο Πιστιόλη μέσα από την περιοχή με σουτ θα δώσει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του 1-2.

Το 1-3 θα κάνει ο Ντζιμάνης με σουτ στο 54΄, ενώ στο 61΄ ο Καρράς με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ σε 1-4. Για να έρθει στο 80΄ο Πατσουράκης με σουτ μετά από σέντρα του Παππά να διαμορφώνει το τελικό 1-5.

Μεταξύ συγγενών και φίλων το παιχνίδι, με τις δυο ομάδες να εκφράζουν αρκετά παράπονα κατά την διάρκεια της αναμέτρησης προς το πρόσωπο του κ. Τσαμπά με αφορμή τις υποδείξεις του νεαρού ρέφερι.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

6΄σουτ του Κάκκου ψηλά άουτ.

14΄σουτ του Θανάση Μιχαλόπουλου άουτ.

18΄ο Πιστιόλη σε πρώτο χρόνο από θέση τετ τα τετ θα νικηθεί από τον Βασκαντήρα, και εν συνεχεία ο ρέφερι του παιχνιδιού κ. Τσαμπάς θα καταλογίσει πέναλτι για την ΑΕΜ για μαρκάρισμα του Παναγιωτόπουλου πάνω στον Πιστιόλη. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μπαλαούρας οποίος με θα νικηθεί και αυτός από τον Βασκαντήρα, ενώ και στην εξέλιξη της φάσης το σουτ του Πασπαλιάρη μέσα από την περιοχή θα περάσει άουτ.

25΄ΓΚΟΛ, γύρισμα στην περιοχή του Πιστιόλη, πλάσε Καρρά 0-1.

33΄ΓΚΟΛ, λάθος γύρισμα από την άμυνα της ΑΕΜ, ο Σούλας θα κλέψει τη μπάλα και με σουτ θα ισοφαρίσει σε 1-1.

37΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση κόρνερ για την ΑΕΜ κάτω από έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων προς το πρόσωπο του κ. Τσαμπά για λάθος υπόδειξη, με τον Θανάση Μιχαλόπουλο να βρίσκει στο πρώτο δοκάρι τον Πιστιόλη ο οποίος θα κοντρολάρει τη μπάλα, και με σουτ θα κάνει το 1-2.

39΄σουτ πάνω στην κίνηση του Σούλα άουτ.

43΄σέντρα του Πασπαλιάρη στο δεύτερο δοκάρι, προσπάθεια για κεφαλιά του Καρρά άουτ.

49΄ατομική προσπάθεια του Πιστιόλη από αριστερά και σουτ, με τον Βασκαντήρα να διώχνει σε κόρνερ.

54΄ΓΚΟΛ, σουτ του Ντζιμάνη με τη μπάλα να σκάει μπροστά στον τερματοφύλακα και να καταλήγει στα δίχτυα 1-3.

61΄ΓΚΟΛ, σέντρα του Θανάση Μιχαλόπουλου, κεφαλιά του Καρρά 1-4.

70΄ένα ακόμα λάθος γύρισμα της άμυνας της ΑΕΜ, με τον Μπέλλο να γίνεται κάτοχος της μπάλας και να πλασάρει τον Ζέρβα, με τον Μπαλαούρα να διώχνει τη μπάλα πριν αυτή καταλήξει στα δίχτυα.

72΄πλασέ του Πατσουράκη, λίγο άουτ.

80΄ ΓΚΟΛ, σέντρα του Σπύρου Παππά στο δεύτερο δοκάρι, σουτ του Πατσουράκη με την μπάλα να βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα 1-5.

92΄ακομα ένα λάθος γύρισμα της άμυνας των φιλοξενούμενων, το πλασέ του Σούλα θα καταλήξει στην αγκαλιά του Ζέρβα.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Τσαμπάς, Κουτρουμάνος και η κ.α Μπακάκη.

Αναγέννηση Μεσολογγίου: (Μάκης Κουρνέτας) Βασκαντήρας, Ρήγας, Φούνατας, Παναγιωτόπουλος, Φλωρόπουλος, Ζώγας, Μιχαλόπουλος Γ. (69΄Παπαναστασίου), Μπαλαμπάνης Α., Κατσαβός (61΄Μπέλλος), Σούλα, Κοντός (46΄Χαμοσφακίδης).

ΑΕ Μεσολογγίου: (Γιώργος Πετσίνης) Ζέρβας, Μπαλαούρας, Κάκκος, Μπαλαμπάνης, Λίτσος (71΄Κοτοφώλης), Ντζιμάνης, Μιχαλόπουλος Θ. (77΄Παππάς), Πασπαλιάρης (61΄Ζαχαρόπουλος), Καρράς, Καβαλλάρης, Πιστιόλης (65΄Πατσουράκης).

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr