Έτοιμη για το ντέρμπι με τον Ναυπακτιακό στο ΔΑΚ η ΑΕΜ

Με προπόνηση στο ΔΑΚ Μεσολογγίου την Πέμπτη το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η προετοιμασίας της ΑΕΜ για το εντός έδρας ντέρμπι με τον Ναυπακτιακό Αστέρα αύριο Σάββατο στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.

Σημαντικά προβλήματα δεν υπάρχουν στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου, με το τεχνικό τιμ να μην μπορεί να υπολογίζει μόνο στις υπηρεσίες του τραυματία Γιώργου Κάκκου, ενώ κανονικά αναμένεται να είναι στην αποστολή το νέο μεταγραφικό απόκτημα των κανονιέρηδων Δημήτρης Ανδρεόπουλος.

Σημαντικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες, με τους γηπεδούχους που επιστρέφουν στην φυσική τους έδρα το δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου να θέλουν την νίκη ώστε να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας που είναι αυτή την στιγμή με 15 βαθμούς, μαζί με την ομάδα της Φλόγας Παλαιομάνινας που την Κυριακή αγωνίζεται στην Παραβόλα κόντρα στην τοπική ομάδα της Θύελλας, ενώ και η ομάδα της Ναυπάκτου ψάχνει αντίδραση καθώς τις τελευταίες 3ης  αγωνιστικές έχει καταφέρει να μαζέψει μόλις 1 βαθμό με αποτέλεσμα να έχει υποχωρήσει στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 13 βαθμούς.

Διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης που θα ξεκινήσει στις 15:00 στο ΔΑΚ Μεσολογγίου οριστήκαν οι κ.κ Γκιάφης, Κολοσιώνης και Καλαμπόκης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr