Ψάχνοντας την επιστροφή στις νίκες και το πρώτο διπλό στο Λουτρό η ΑΕΜ

Με προπόνηση την Πέμπτη το μεσημέρι στο ΔΑΚ Μεσολογγίου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΜ για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στο Αμβρακικό Λουτρού για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.

Δυο τα προβλήματα στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου, με το τεχνικό τιμ να μην μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Γιώργο Κάκκο και Βαγγέλη Βασιλάρη.

Να επιστρέψει στις νίκες μετά την εντός έδρας ήττα το περασμένο Σάββατο από την ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα θέλουν στην ΑΕΜ, και ταυτόχρονα να πανηγυρίσουν ουσιαστικά το πρώτο διπλό για την φετινή χρονιά, καθώς αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής κόντρα στην Αναγέννηση με τους κανονιέρηδες να είναι τυπικά φιλοξενούμενοι στους τρεις εκτός έδρας αγώνες που έχει δώσει μακριά από το Μεσολόγγι με (Τρίκαρδο Κατοχής – Αράκυνθο Ματαράγκας και Ηρακλή Αστακού) μετράει ισάριθμες ισοπαλίες.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Ματσούκας, Σούζας και Αλεξόπουλος.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr