Ντέρμπι κορυφής για ΑΕΜ και Φλόγα το Σάββατο στο ΔΑΚ Μεσολογγίου

Με το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε ΑΕΜ και Φλόγα Παλαιομάνινας να είναι αυτό που ξεχωρίζει, πέφτει η αυλαία του πρώτου γύρου της Α΄ κατηγορίας το Σαββατοκύριακο 16-17 Δεκεμβρίου.

Παιχνίδι που θα κρίνει και τον άτυπο τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα καθώς τις δυο ομάδες χωρίζει μόλις ένας βαθμός, με την Φλόγα να προηγείται στο βαθμολογικό πινάκα με 32 βαθμούς , και την ΑΕΜ να ακολουθεί με 31.

Βεβαία σε περίπτωση ισοπαλίας ανάμεσα στις δυο ομάδες, η ομάδα της Παλαιομάνινας θα είναι στην πρώτη θέση με 33 βαθμούς αλλά θα έχει ως συγκάτοικο την ομάδα του Ναυπακτιακού Αστέρα η οποία θα πάρει στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής ξεκούραστα τους 3 βαθμούς καθώς θα αγωνιζόταν με την ομάδα του Ίναχου η οποία δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα αλλά δεν κατέβει σε κανέναν αγώνα.

Ιδιαίτερα προβλήματα δεν υπάρχουν στο στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου, με τον μόνο απόντα να ακούει στο όνομα του τιμωρημένου Ανδρεόπουλου.

Διαιτητές της αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Γκιάφης, Τριανταφύλλου και Σούζας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου Ώρα 15:00

 Αράκυνθος Ματαράγκας – Αμβρακικός Λουτρού

Ένωση ΑΟΚ Τρίκαρδος  - Αχελώος Αγγελοκάστρου

ΑΕ Μεσολογγίου – Φλόγα Παλαιομάνινας

Θύελλα Παραβόλας – Αναγέννηση Μεσολογγίου

Ατρόμητος Αντιρρίου – Πανοχθιακός

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου Ώρα 15:00

Απόλλων Δοκιμίου – Όμηρος Νεοχωρίου

Ηρακλής Αστακού – Απόλλων Θέρμου 1957

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr