Ισοπαλία για ΑΕΜ και Φλόγα στο ντέρμπι της αγωνιστικής

Ισόπαλο με σκορ 2-2 έληξε το μεσημέρι του Σαββάτου στο ΔΑΚ Μεσολογγίου το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην ΑΕ Μεσολογγίου και την Φλόγα Παλαιομάνινας στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας και τελευταίες του πρώτου γύρου.

Καλύτερη καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού η ομάδα της ΑΕΜ που είχε και την  κυκλοφορία της μπάλας, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν κλειστά στο μισό γήπεδο προσπαθώντας να χτυπήσουν στην κόντρα.

Κόντρα στη ροη του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά στην πρώτη ευκαιρία που θα δημιουργήσουν στο παιχνίδι στο 34΄θα πάρουν και κεφάλι στο σκορ με σουτ του Βασιλογιάννη από το ύψος της περιοχής, μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας ανάμεσα σε Νούλα Σ. και Φραγκούλη και πάσα του τελευταίου 0-1.

Άμεση θα είναι η αντίδραση για τους γηπεδούχους τρία λεπτά αργότερα στο 37΄, ο Θανάσης Καβαλλάρη θα βρει ωραία τον Πιστιόλη, και αυτός με σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά θα ισοφαρίσει σε 1-1 που θα είναι και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο θα ξεκινήσει με δυο αλλαγές για την ΑΕΜ, με τους Ντζιμάνης και Βασιλάρη να περνούν τις θέσεις των Καρρά και Δημήτρη Καβαλλάρη. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πάρουν και αλλά μέτρα στο γήπεδο πιέζονταν ώστε να κάνουν την ολική ανατροπή.

Στο 61΄οι προσπάθειες των παικτών της ομάδας του Μεσολογγίου θα καρποφορήσουν, ο Βασιλάρης θα βγάλει τη σέντρα από δεξιά και ο Ζαχαρόπουλος με κεφαλιά θα κάνει το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς παικτών και κόσμου.

Στο 85΄η ΑΕΜ θα χάσει μεγάλη εύκαιρα να καθαρίσει το παιχνίδι, όταν το σουτ του Βασιλάρη μέσα από την περιοχή και δεξιά θα προσκρούσει στη ρίζα του αριστερού δοκαριού του Μπαλάφα και θα καταλήξει άουτ.

Ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου για ακόμα μια φορά θα επιβεβαιωθεί και δυο λεπτά αργότερα στο 87΄ οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν κόρνερ, την εκτέλεση θα αναλάβει ο Μπρέσιακας φέρνοντας τη μπάλα στην καρδιά της μικρής περιοχής, ο Ζέρβας στην προσπάθεια του να μαζέψει τη μπάλα δεν θα τα καταφέρει, με τον Παναγιωτόπουλο με προβολή μέσα σε ένα όμιλο παικτών να ισοφαρίζει σε 2-2 που θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού.

Κερδισμένη της αγωνιστικής μετά το αποτέλεσμα στο Μεσολόγγι η ομάδα του  Ναυπακτιακού Αστέρα που πηρέ ξεκούραστα τους 3 βαθμούς απέναντι στην ομάδα του Ίναχου, που δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα και έπιασε στην κορυφή της βαθμολογίας την ομάδα της Παλαιομάνινας με 33 βαθμούς, με τους κανονιέρηδες να μένουν σε απόσταση αναπνοής με 32 βαθμούς.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

4΄σουτ του Πιστιόλη στην αγκαλιά του Μπαλάφα.

9΄σεντρα Μπαλαμπάνη, κεφαλιά του Μιχαλόπουλου άουτ.

11΄απευθειας εκτέλεση φάουλ του Μιχαλόπουλου σε κόρνερ ο Μπαλάφας.

17΄σουτ Σπύρου Νούλα μετά από απομάκρυνση της άμυνας άουτ.

25΄σέντρα του Λίτσου κεφαλιά του Καρρά μπλοκάρει ο Μπαλάφας.

26΄σέντρα του Θανάση Καβαλλάρη κεφαλιά Πιστιόλη μαζεύει ο Μπαλάφας.

34΄ΓΚΟΛ, εναλλαγή της μπάλας από Νούλα και Φραγκούλη σουτ Βασιλογιάννη από το ύψος της περιοχής 0-1.

37΄ΓΚΟΛ, σουτ του Πιστιόλη μέσα από την περιοχή και αριστερά μετά από πάσα του Θανάση Καβαλλάρη 1-1.

43΄σουτ του Φραγκούλη θα απομακρύνει με υπερένταση ο Ζέρβας.

48΄ επικίνδυνη σέντρα του Βασιλάρη στην περιοχή θα βγει και θα καθαρίσει τη φάση ο Μπαλάφας.

51΄σουτ του Σπύρου Νούλα ψηλά άουτ.

53΄μεγαλη χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΜ σέντρα του Βασιλάρη, προβολή Πιστιόλη σε κόρνερ ο Μπαλάφας.

54΄σέντρα του Μιχαλόπουλου, δυνατό σουτ του Βασιλάρη άουτ.

60΄πασα του Θανάση Καβαλλάρη από αριστερά στον Μιχαλόπουλο, σουτ του τελευταίου άουτ.

61΄ΓΚΟΛ, κεφαλιά του Ζαχαρόπουλου μετά από σέντρα του Βασιλάρη 2-1.

83΄λαθος της άμυνας της Φλόγας σουτ του Πιστιόλη άουτ.

85΄Σουτ του Βασιλάρη στη ρίζα του κάθετου δοκαριού του Μπαλάφα

87΄ΓΚΟΛ, εκτέλεση κόρνερ Μπρέσιακας ασταθείς απόκρουση Ζέρβα προβολή Παναγιωτόπουλου 2-2.

90΄σουτ του Ντζιμάνη ελάχιστα άουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Γκιάφης, Τριανταφύλλου, Σούζας.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Γιώργος Πετσίνης) Ζέρβας, Μπαλαούρας, Κάκκος Μ., Μπαλαμπάνης, Λίτσος, Καβαλλάρης Α, Καβαλλάρης Δ (46΄Βασιλάρης), Ζαχαρόπουλος, Καρράς (46΄Ντζιμάνης), Μιχαλόπουλος (81΄Πασπαλιάτης), Πιστιόλης.

Φλόγα Παλαιομάνινας: (Γιώργος Γιάκος) Μπαλάφας, Γκουτζέλης (86΄Νταλαπέρας), Νούλας Β (86΄Κοτρότσος), Στριμμένος (78΄Κουσκούνης), Σαλμάς, Παναγιωτόπουλος, Σπυριλιώτης, Μπρέσιακας, Φραγκούλης (67΄λ.τ Ψηφής) , Νούλας Σ, Βασιλογιάννης.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr