Για μια θέση στον τελικό του κυπέλλου ΑΕΜ και Τρίκαρδος το Σάββατο στο Μεσολόγγι

Για μια θέση στο φετινό τελικό του κυπέλλου Αιτωλοακαρνανίας αναμετρούνται αύριο Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στο ΔΑΚ Μεσολογγίου ΑΕΜ και Τρίκαρδος Κατοχής.

Τα προβλήματα δεν λείπουν το στρατόπεδο της ομάδας του Μεσολογγίου, με τους Θανάση Μιχαλόπουλο, Γιάννη Χαλαζιά και Δημήτρη Καβαλλάρη για διαφορικούς λόγους ο καθένας να μην υπολογίζονται για το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας τους για το 2017.

Καιρού επιτρέποντος αρκετός αναμένεται να είναι και ο φίλαθλος κόσμο που θα βρεθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (ώρα έναρξης παιχνιδιού 14:30), ώστε να παρακολουθήσει τη σημαντική αναμέτρηση ανάμεσα στις δυο ομάδες για την ημιτελική φάση του θεσμού, με τον νικητή να εξασφαλίζει και το ΕΝΑ από τα ΔΥΟ εισιτήρια που οδηγούν στον μεγάλο φετινό τελικό του κυπέλλου, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον νικητή από το ζευγάρι ανάμεσα σε Παναιτωλικό με τον Νέο Αμφίλοχο.

Διαιτητές της αναμέτρηση ορίστηκαν οι κ. Στυλιαράς, Καλαμπόκης, Λυσσάρης. 

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr