Με πολλά πρόβλημα υποδέχεται τη Ματαράγκα η ΑΕΜ

Με πολλά προβλήματα κύλησε αυτή την εβδομάδα η προετοιμασία της ΑΕΜ για το Σαββατιάτικο εντός έδρας παιχνίδι στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής κόντρα στην ομάδα του Αράκυνθου Ματαράγκας.

Ο τεχνικός της ομάδας του Μεσολογγίου Γιώργος Πετσίνης είδε για διαφορετικούς λόγους (τραυματισμούς – ιώσεις) να μην λαμβάνουν μέρος στις προπόνησης οι Μιχαλόπουλος, Ντζιμάνης, Ζαχαρόπουλος, η παρουσία των οποίων φαντάζει και εξαιρετικά αμφίβολη, ενώ και οι Πιστιόλης και Πασπαλιάρης δεν μπόρεσαν να λάβουν μέρος σε όλες τις προπονήσεις.

Νίκη και μόνο νίκη θέλουν οι κανονιέρηδες κόντρα στην ομάδα του Αράκυνθου Ματαράγκας που βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με 27 βαθμούς.

Εξελίξεις θα πρέπει να περιμένουμε τα επόμενα 24 ώρα και στο μεταγραφικό μέτωπο για την ομάδα του Μεσολογγίου, που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μας έχει δώσει τα χέρια με πολύπειρο παίκτη ο οποίος αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και απομένει μόνο το τυπικό μέρος ώστε να ανακοινωθεί και επίσημα, ενώ υπάρχουν προχωρημένες συζητήσεις και με άλλους ποδοσφαιριστές.

Διαιτητές της αυριανής αναμέτρησης ορίστηκαν οι κ.κ Στυλιαράς, Βασιλόπουλος και Λιόνας.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr