Νίκη για την ΑΕΜ με 3-1 επί του Αράκυνθου Ματαράγκας

Νίκη με σκορ 3-1 για την ΑΕΜ επί του Αράκυνθου Ματαράγκας το μεσημέρι του Σαββάτου στο ΔΑΚ Μεσολογγίου στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.

Πολύ καλό παιχνίδι με πολύ καλό ρυθμό παρά την κατά διαστήματα έντονη βροχόπτωση και τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, με του γηπεδούχους στο πρώτο μέρος να έχουν τον απολυτό ελέγχω και τους φιλοξενούμενους να περιμένουν πίσω από το κέντρο οργανωμένοι στην άμυνας τους.

Στο 31΄η ΑΕΜ με σουτ του Θανάση Καβαλλάρη από το ύψος της περιοχής μετά από σέντρα του Βασιλάρη θα ανοίξουν το σκορ στο παιχνίδι 1-0. Οι γηπεδούχοι μέχρι την ανάπαυλα του ημιχρόνου θα έχουν ακόμα δυο καλές στιγμές στο παιχνίδι οι οποίες όμως θα περάσουν ανεκμετάλλευτες.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν μετρά στο γήπεδο δημιουργώντας επικίνδυνες στιγμές στην περιοχή του Ζέρβα. Αποτέλεσμα αυτού στο 70΄ο Μπανάκας θα βρει απέναντι από τον Ζέρβα και με πλάσε θα φέρει το παιχνίδι στα ίσια 1-1.

Το γκολ θα αφυπνίσει του γηπεδούχους και στο 84΄μετα από φάση διαρκείας την περιοχή των φιλοξενούμενων με σουτ του Θανάση Καβαλλάρη ο οποίος θα σημειώσει και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι θα ανακτήσει εκ νέου το προβάδισμα 2-1.

Στο 87΄οι φιλοξενούμενοι με τον νεοεισελθόν στο παιχνίδι Ζαπατιώτη από θέση τετ τα τετ θα χάσουν τεράστια ευκαιρία να ισοφαρίσουν και πάλι το παιχνίδι.

Για να έρθει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ανδρεόπουλους με σουτ από πλάγια θέση να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

22΄σέντρα του Βασιλάρη, κεφαλιά του Καβαλλάρη Θ. μαζεύει ο Καραδήμας.

31΄ΓΚΟΛ, νέα σέντρα του Βασιλάρη από δεξιά, σουτ του Καβαλλάρη Θ. από το ύψος της περιοχής 1-0.

37΄σουτ του Παπαδόπουλου ψηλά άουτ.

39΄σέντρα του Καβαλλάρη Θ. στο δεύτερο δοκάρι, κεφαλιά του Ανδρεόπουλου ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι.

42΄εκτελεση φάουλ του Βασιλάρη, κεφαλιά του Καβαλλάρη Θ. άουτ.

47΄σουτ του Καβαλλάρη Θ. από πλάγια θέση, στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

59΄σέντρα του Βδουκάκη, σουτ του Παπαδόπουλου πάνω στην κίνηση θα μαζέψει ο Ζέρβας.

61΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουζέλη Κ., εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Ζέρβας.

70΄ΓΚΟΛ, ισοφάριση για του φιλοξενούμενους με τον Μπανάκα απέναντι από τον Ζέρβα με πλάσε να κάνει το 1-1.

77΄κορνερ για τον Αράκυνθο με τον Βδουκάκη, κεφαλιά του Χαραλάμπους με την μπάλα να βρίσκει και σε αμυντικό και να καταλήγει κόρνερ.

81΄ο Πιστιόλης θα βγει από πλάγια θέση απέναντι από τον Καραδήμα, του πλάσε του πρώτου θα αποκρούσει σωτηρία ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

82΄προσπαθεια απομάκρυνσης της μπάλας από τον Παπαδόπουλο με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ από τον κάθετο δοκάρι της ομάδας του και να καταλήγει κόρνερ.

83΄σουτ του Κάκκου θα μπλοκάρει ο Καραδήμας.

84΄ΓΚΟΛ, φάση διαρκείας στην περιοχή του Αράκυνθου, σουτ του Βασιλάρη θα αποκρούσει στην γωνία του ο Καραδήμας, νέο σουτ του Λίτσου με την μπάλα να κοντράρει πάνω σε αμυντικούς και να στρώνεται στο Καβαλλάρη Θ. με σουτ στην δεξιά γωνία ο τελευταίος θα δώσει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα του σημειώνοντας και το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι 2-1.

87΄τεραστια χαμένη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους να φέρουν και πάλι το παιχνίδι στα ίσια, με τον Ζαπατιώτη να βγαίνει μονός του απέναντι από τον Ζέρβα, το πλάσε του οποίου θα περάσει απελπίστηκα άουτ.

90΄σουτ του Κουζέλη Κ. ψηλά άουτ.

92΄ΓΚΟΛ, κόρνερ του Βασιλάρη από αριστερά, σουτ του Ντζιμάνη με την μπάλα να κοντράρει σε αμυντικό και να στρώνεται στο Ανδρεόπουλο, με σουτ από πλάγια θέση ο τελευταίος θα κάνει το τελικό 3-1.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Στυλιαράς, Βασιλόπουλος και Λιόνας.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Γιώργος Πετσίνης) Ζέρβας, Μπαλούρας, Κάκκος Μ., Μπαλαμπάνης, Λίτσος, Καβαλλάρης Θ., Καβαλλάρης Δ. (65΄λ.τ Πασπαλιάρης), Ζαχαρόπουλος (80΄Ντζιμάνης), Πιστιόλης, Βασιλάρης, Ανδρεόπουλος (93΄Μάντης)

Αράκυνθος Ματαράγκας: (Θόδωρος Λαυράνος) Καραδήμας, Ιορδανίδης, Ευαγγελόπουλος, Χαραλάμπους, Κουζέλης Δ., Αλεξανδρής, Κουζέλης Κ., Μπανάκας (73΄λ.τ Μπούκαρης), Ευθυμίου (84΄Σιβρήκας), Βδουκάκης (86΄Ζαπαντιώτης), Παπαδόπουλος.

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr