Λεύκη ισοπαλία για ΑΕΜ και Ηρακλή.. φωνές για την διαιτησία από τους γηπεδούχους

 

Λεύκη ισοπαλία για ΑΕΜ και Ηρακλή Αστακού το μεσημέρι του Σαββάτου στο δημοτικό στάδιο Μεσολογγίου στα πλαίσια της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας.

Έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για την διαιτησία και κυρίως προς το πρόσωπο του πρώτου βοηθού κ. Λυσσαρη για την υπόδειξη σε θέση οφσάιντ και ακύρωση του τέρματος του Πιστιόλη στο 8΄λεπτο της αναμέτρησης, με τον παίκτη των γηπεδούχων θα φεύγει από κανονική θέση. Με τις διαμαρτυρίες να γίνονται ακόμα πιο έντονες στο 66΄όταν ο Μιχαλόπουλους θα ανατραπεί καθαρά μέσα στην περιοχή με τον ρέφερι του αγώνα κ. Προβίδα να σφυρίζει, προς έκπληξη όλων όμως θα κιτρινίσει τον παίκτη των γηπεδούχων για θέατρο.

Όσον αφορά το παιχνίδι οι γηπεδούχοι είχαν την καθολική υπέροχη σε όλο το παιχνίδι, φέρνοντας όμως την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή μόνο με σέντρες κάτι που έκανε το έργο των φιλοξενούμενων που περίμεναν στο μισό γήπεδο εύκολο. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι βγαίνοντας γρήγορα στην κόντρα επίθεση όποτε τους δόθηκε η ευκαιρία δημιούργησαν ανησυχία στους γηπεδούχους.

Προβληματισμός στο στρατόπεδο των γηπεδούχων, που για δεύτερη αγωνιστική και μετά την ήττα στο Αντίρριο δεν μπόρεσαν να επιστρέψουν στις νίκες, χάνοντας πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Αστακού που ήταν άψογα στημένη στον αγωνιστικό χώρο και σε αυτό που ζητούσε ο προπονητής της ομάδας, έφυγε από το Μεσολόγγι με ένα πολύτιμο βαθμό στις αποσκευές στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία.

Οι κυριότερες στιγμές του παιχνιδιού:

7΄εκτελεση κόρνερ Παπαποστόλου, κεφαλιά Λίτσου άουτ.

8΄μπαλια στην πλάτη της άμυνας από τον Παπαποστόλου για τον Πιστιόλη με ψηλοκρεμαστό σουτ θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ δεν θα μετρήσει καθώς ο πρώτος βοηθός θα υποδείξει τον παίκτη της ΑΕΜ σε θέση οφσάιντ. Έντονες διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους.

9΄σουτ του Κοτρότσου Θ. στην αγκαλιά του Ζέρβα.

21΄καθετη πάσα του Ντζιμάνη, σουτ του Ανδρεόπουλου άουτ.

27΄σουτ του Παπαποστόλου άουτ.

30΄κλεψιμο του Κοτρότσου Θ. από αριστερά και γύρισμα στην μικρή περιοχή, πλασε του Κοτρότσου Γ. φάτσα με το τέρμα θα περάσει άουτ.

39΄σουτ του Λίτσου θα μαζέψει με διπλή προσπάθεια ο Κατερινόπουλος.

45΄σουτ του Παπαποστόλου στην αγκαλιά του Κατερινόπουλου.

47΄σουτ του Μιχαλόπουλου άουτ.

49΄απευθειας εκτέλεση φάουλ του Παπαποστόλου, εντυπωσιακή απόκρουση του Κατερινόπουλου.

52΄σουτ Παπαποστόλου άουτ.

62΄σουτ του Μιχαλόπουλου από πλάγια θέση στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

66΄ανατροπή του Μιχαλόπουλου μέσα στην περιοχή, κίτρινη κάρτα στο παίχτη της ΑΕΜ για θέατρο. Έντονες διαμαρτυρίες προς το πρόσωπο του ρέφερι από τους γηπεδούχους για πέναλτι.

71΄σουτ του Πιστιόλη θα μαζέψει ο Κατερινόπουλος.

72΄κορνερ για του φιλοξενούμενους στο δεύτερο δοκάρι, γύρισμα του Παχή με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και τον Ζέρβα να διώχνει σε κόρνερ.

73΄σέντρα του Μπαλαούρα, κεφαλιά του Πιστιόλη θα μπλοκάρει ο Κατερινόπουλος.

75΄σέντρα του Παπαποστόλου, κεφαλιά του Μπαλαούρα ελάχιστα αουτ.

82΄σουτ του Κοτρότσου Θ., ο Ζέρβας θα μπλοκάρει.

90΄δυνατό σουτ του Λίτσου, με την μπάλα να κοντράρει και να περνάει κόρνερ.

91΄εκτέλεση του κόρνερ, κεφαλιά του Λίτσου αουτ.

Διαιτητές της αναμέτρησης οι κ.κ Προβίδας, Λυσσαρης και Βαλλιάνος.

ΑΕ Μεσολογγίου: (Γιώργος Πετσίνης) Ζέρβας, Πασπαλιάρης (70΄Μπαλαούρας), Κάκκος Μ., Κοντομήτσος, Λίτσος, Ζαχαρόπουλος, Μιχαλόπουλος, Ντζιμάνης, Πιστιόλης, Παπαποστόλου, Ανδρεόπουλος.

Ηρακλής Αστακού: (Μάκης Μπότσιος) Κατερινόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Λιβάνης, Μπιτσικώκος, Ταφάνι, Παχής, Κατσιγιάννης, Μπουμπούλης, Τασουλης (78΄Χάνδρας), Κοτρότσος Γ. (89΄Παπαζήσης), Κοτρότσος Θ. (44΄λ.τ Κόλπας)

           

           

 

Τελευταια νεα

logo blue

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 

Contact Us

Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Website: http://www.aitosports.gr